Emekliye Müjde! Emeklilere 10 Kasım’a Kadar 18.100 TL Ödenecek, 3 Banka Birleşti

Emekliye Müjde! Emeklilere 10 Kasım’a Kadar 18.100 TL Ödenecek, 3 Banka Birleşti

Emekliye Müjde! Emeklilere 10 Kasım’a Kadar 18.100 TL Ödenecek, 3 Banka Birleşti
Yayın Tarihi: 3.11.2023 15:31:00

Emekli maaşlarını alan kişiler için 10 kasım tarihine kadar sürecek olan 18 bin 100 TL ödeme haberi geldi. Bu şekilde kredi başvurusu yaparak ek ödeme olan bu limitlerdeki krediyi 18 bin 100 TL olarak gelir belgesi vermeden alabileceksiniz. Bu kredi kampanyasından faydalanmak için en yakın banka şubesinden kredi işlemlerinizi yapabilir veya bankaya gitmeden de kredinizi mobil uygulamalardan emekli maaşınıza göre kullanabilirsiniz. Şimdi dilerseniz, bu kampanyayı yapan bankaların sizler için hazırladığı kredi kampanyası hakkında kısa detaylar verelim…

AKBANK 18.100 TL ÖDEME EMEKLİYE OLACAK!

Akbank duyurduğu yeni kampanya ile birlikte, 18 bin 100 TL ödeme için emekli maaşı almanızı istiyor. Emekli maaş hesaplarınıza alacağınız bu ödemeler ile birlikte, hızlı ve anında kredi ödemesi veriliyor. Acil ihtiyacınızın olması durumunda kredi işlemleri hemen hesaplara yatacak. 18 bin 100 TL ödeme alacak kişilere banka hızlı ve anında sonuç verecek. Akbank hesabınız varsa Akbank direkt uygulamasından işlem yapabilirsiniz.

TEB BANKASI VE DENİZBANK’TA ÖDEYECEK

Emekli maaşınızı TEB bankası veya Denizbank üzerinden almanız durumunda da kredi başvurusu yapabileceksiniz ve bu kredileri kullanabileceksiniz. TEB bankası ve Denizbank üzerinden verilecek olan yeni kredilerde şartlar ne olursa olsun, Maaş müşterilerine ayrıcalıklı kampanya yapmaya devam etmektedir. 18 bin 100 tl kredi ödemesi alacak kişilere banka hızlı ve anında sonuç vermektedir. Bu sonuç aynı zamanda mobil uygulamadan da verilmektedir.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR