Emekliye önemli gelişme var! Emekli maaşlarını alanlara ek ödeme onayı TEK bir bankadan verildi!

Emekliye önemli gelişme var! Emekli maaşlarını alanlara ek ödeme onayı TEK bir bankadan verildi!

Emekliye önemli gelişme var! Emekli maaşlarını alanlara ek ödeme onayı TEK bir bankadan verildi!
Yayın Tarihi: 23.09.2023 18:06:00

Emeklilerin ay sonlarını rahat geçirebilmeleri, artan fiyatlar ve sektörel zorluklar nedeniyle her zaman kolay olmuyor. Bu nedenle bankaların sunduğu özel kampanyalar, emeklilere nakit ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir fırsat sunuyor. Türkiye İş Bankası, emekli müşterileri için özel olarak tasarlanmış bir ihtiyaç kredisi paketini duyurdu.

Bu özel ihtiyaç kredisi başvuruları, internet şubesi veya İşCep uygulaması üzerinden kolayca yapılabiliyor. 36 aya kadar vadeli seçeneklerle, talep edilen kredi miktarına uygun aylık taksitlerle ödeme imkanı sunuluyor. Ayrıca, İş Bankası'nda emeklilik hesabı bulunan müşterilere düşük faizli kredi seçenekleri sunuluyor. İhtiyaç kredisi başvuruları İşCep uygulaması üzerinden yapılabiliyor ve hızlı bir şekilde değerlendiriliyor. Başvurular için İş Bankası müşterisi olmak yeterli.

İş Bankası, emeklilere özel olarak sunulan bu tekliflerle düşük faizli krediye ulaşmayı kolaylaştırıyor. Banka, belirlediği politika doğrultusunda kredi başvurularını değerlendiriyor.

Ayrıca, emeklilere ilk emekli maaşı sonrası geri ödemesiz olarak 7.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi de sunuyor. Şubelere gitmeye gerek kalmadan İşCep uygulaması üzerinden yapılan başvurular dikkate alınıyor. İş Bankası, 10.000 TL kredi tutarını aylık %2,35 faiz oranıyla ve 36 aya varan taksitlerle sunarak acil nakit ihtiyacını gidermek isteyenlere kolay bir ödeme seçeneği sunuyor.

Emekliler için özel olarak tasarlanan bu kampanya, yeni yıla borçsuz girmeyi hedefleyenler için avantajlı bir seçenek sunuyor. Kredi faiz oranları, kişinin finansal geçmişine ve kredi notuna göre değişebilir. Ayrıca, banka gerektiğinde ek belge talep edebilir ve kredi borcu tamamen kapatılmadan farklı bir bankaya geçişe izin vermeyebilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR