Emekliye ParafPara Fırsatı: Halkbank'tan Maaş Alanlara 3.000 TL ParafPara Kazanma Şansı!

Paraf Kredi Kartınızla Alışveriş Yapın, Emekli Maaşınız Halkbank'tan Yatsın, ParafPara ile Kazancınızı 3.000 TL'ye Çıkarın!

Emekliye ParafPara Fırsatı: Halkbank'tan Maaş Alanlara 3.000 TL ParafPara Kazanma Şansı!
Yayın Tarihi: 6.07.2023 11:00:00

Halkbank'ın emekli müşterilerine özel bir kampanyası daha başlıyor. Eğer emekli maaşınızı Halkbank üzerinden alıyorsanız, size özel bir fırsat sunuluyor. Parafly ve Paraf kredi kartlarıyla alışveriş yaptıkça, toplamda 3.000 TL'ye kadar ParafPara kazanma imkanı sizleri bekliyor.

Bu kampanya 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren emekli maaşını Halkbank'tan alan müşteriler için geçerli olacak. 1 Temmuz - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında Parafly ya da Paraf kredi kartınızla yapacağınız her alışveriş, 500 TL'ye kadar ParafPara kazanma fırsatını beraberinde getiriyor.

Halkbank'tan maaşını alan ve bu fırsatı kaçırmak istemeyen emeklilerin, Paraf mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılması gerekmektedir. Mobil uygulama indirme konusunda tereddüdü olan emekliler için ise bir diğer seçenek olarak, "KATIL" yazarak 3404 numarasına SMS gönderme imkanı sunuluyor. Ancak, kampanyaya katıldıktan sonra maaşınızı başka bir bankaya taşırsanız, başvurunuz geçersiz sayılacaktır. Bu kampanya kapsamında kazanabileceğiniz toplam tutar 3.000 TL'dir ve bu tutarı tüm Paraf kartlarınızdan kullanabilirsiniz.

SMS ile başvuru yapmayı tercih edenler için ise, gönderilen SMS'lerin hiçbir ücreti olmayacaktır. Türk Telekom, Vodafone, Turkcell gibi tüm operatörler üzerinden SMS'lerinizi gönderebilirsiniz. SMS gönderildikten sonra gerçekleştirilen alışverişler, kampanya kapsamında değerlendirilecektir.

Kazandığınız ParafPara'ların kullanım süreleri de belirlendi. Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında kazandığınız ParafPara'ları, 15 Şubat 2024 saat 22.00'a kadar kullanma hakkınız bulunmaktadır. Bu süre zarfında kullanılmayan ParafPara'lar iade edilecektir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR