Emekliye PTT şubelerinden Cumartesi-Pazartesi ve Salı günü ödeme olacak!

Emekliye PTT şubelerinden Cumartesi-Pazartesi ve Salı günü ödeme olacak!

Emekliye PTT şubelerinden Cumartesi-Pazartesi ve Salı günü ödeme olacak!
Yayın Tarihi: 23.06.2023 21:45:00

Emekli maaşlarını PTT üzerinden alan vatandaşlar, PTT'nin yeni kampanyasıyla 80.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanabilecek. Acil nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşlar için bu kampanya büyük bir fırsatı beraberinde getiriyor.

Emekli vatandaşlar, maaşlarını PTT üzerinden alıyorlarsa veya maaşlarını PTT'ye taşıdıktan sonra, bu yeni kampanyadan yararlanabilirler. İhtiyaçlarına uygun şekilde kredi kullanımı için PTT'nin sunmuş olduğu bu fırsatı değerlendirebilirler.

PTT'nin bu yeni kredi kampanyasına başvuru yapmak oldukça kolay. Emekli vatandaşlar, ister cep telefonları üzerinden, isterse de PTT şubelerine giderek bu krediyi kullanabilirler. PTT'nin Aktif Bank ile işbirliği yaparak sunduğu bu kredi seçeneği, vatandaşlara uygun faiz oranlarıyla sunuluyor.

PTT'nin resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre, kredi başvurularını tamamlayan vatandaşlara, uygun faiz oranlarıyla ödeme seçenekleri sunuluyor. Üstelik, kredi başvurusunda bulunan vatandaşlar, 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli kredi imkanına da sahip olabiliyorlar.

PTT'nin İhtiyaç Kredisi kampanyasına SMS ile de başvuru yapmak mümkün. Emekli vatandaşlar, cep telefonlarından "PTT" yazıp ardından boşluk bırakarak TC kimlik numaralarını yazıp, bu mesajı 3050 numarasına göndererek başvuruda bulunabilirler. PTT'nin bu kredi kampanyası, emekli vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamak için sunduğu büyük bir fırsat. Bu kampanyayla emekli vatandaşlar, finansal ihtiyaçlarını hızlı ve uygun koşullarla karşılayabilecekler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR