Emekliye sabah müjdesi! Emeklinin cebine 21.500 TL para girecek!

Emekliye Kasım müjdesi bitmiyor! 5000 TL'ye ek şimdide 7500 TL müjdesi verildi.

Emekliye sabah müjdesi! Emeklinin cebine 21.500 TL para girecek!
Yayın Tarihi: 19.10.2023 09:00:00

SSK Bağkur ve memur emeklilerine sabah saatlerinde ödeme müjdesi açıklandı. Milyonlarca emekli 7500 TL ödemesi iban üzerinden yapılacak.

Emekli vatandaşlar aylardır geçim derdinde olduklarını devlete duyurmaya çalışıyor ve emekli aylıklarına gelecek olan zam miktarı için iyileştirme talep ediyordu. Milyonlarca emekli zam beklerken cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta kabine toplantısı sonrası emeklilere zam müjdesi değil ama ikramiye müjdesi duyurmuştu. Kabine toplantısı sonrası basın açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5000 TL ödeme yapacaklarını duyurmuştu.

EMEKLİNİN CEBİNE 12.500 TL PARA GİRECEK


Emekli vatandaşlar Kasım ayında yapılacak olan 5000 TL emekli ikramiyesini beklerken bu sabah 7500 TL ikramiye müjdecisi daha geldi. Ekim ayına girmemize birlikte bankalar emekli promosyonlarında rakamları yükselterek güncellemeye gitti. Son olarak bankalar arasındaki emekli promosyon savaşında bir banka bu sabah emeklilere müjdeyi duyurdu.

Emekliler Kasım ayında paraya para demeyecek. Akbank emekli vatandaşlara 7500 TL emekli promosyonu miktarını açıkladı. 31 Ekim tarihine kadar Akbank'a emekli aylığını taşıyacak ve üç yıl boyunca Akbank da kalma sözü veren emekliler 7500 TL ek promosyon alacak, böylelikle kasım ayında emekli cebine 12.500 TL maaşına ek para girmiş olacak.

Peki emekliler Akbanka aylıkların nasıl taşıyabilirler?

SSK Bağkur ve memur emeklileri kendilerine en yakın Akbank şubesine giderek emekli aylıklarına bankaya taşıyabilirler. Akbank emekli promosyonu 31 Ekim tarihine kadar başvuru güncelleyecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR