Emekliye yeni müjde var! Bugün Resmi Gazete’de yayımlandı: 12'den Sonra IBAN Numarasına 30.000 TL Ödenecek

Emekli maaşı alan kişilere son dakika haberi geldi! 30 bin TL ödeme verilecek! 

Emekliye yeni müjde var! Bugün Resmi Gazete’de yayımlandı: 12'den Sonra IBAN Numarasına 30.000 TL Ödenecek
Yayın Tarihi: 5.09.2023 10:19:00

Resmi gazetede açıklanan yeni karar ile birlikte emekli maaşını kamu bankaları üzerinden alan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilecek olan yeni kampanyalarda nakit ödemeler uygun faiz oranları ile birlikte vatandaşlara verilmektedir. 30.000 TL ödeme almak isteyen tüm vatandaşlar ve emekliler için uygun faizlerle kredi verecek olan bankalarda açıklandı ve devlet destekli olarak Kredi verileceği için sadece kamu bankaları üzerinden bu desteklerin verileceği duyuruldu.

***

₺30.000 nakit kredi ödemesi almak isteyen vatandaşlar için gerçekleştirilen Bu kampanyada Ziraat Bankası başta olmak üzere Vakıfbank ve Halkbank gibi bankalar üzerinden de nakit kredi kullanabilecek ve ihtiyaç kredinizi bu şekilde de hemen alabileceksiniz. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar işlemlerini gerçekleştirmek istiyorlarsa başvuru şartlarına uygun olması halinde emekli maaşı hesabı üzerinden kamu bankaları bu kişilerin 70 yaşına aşmamış durumunda olmaları durumunda ihtiyaç kredisi ödemelerini 36 ay vadeli olarak yapacaktır.

***

Acil Para ihtiyacı olan emekliler için gerçekleştirilen yeni nakit kredi kampanyasında uygun faizlerle kredi ödemelerini alacak olan tüm vatandaşlar için belirtilen şartlara uygun olmaları halinde internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir. 12 ve 24 ay vadeli olarak kredi almak isteyen vatandaşlarda yine aynı şartlar dahilinde banka şubelerine giderek kimlikleri ile birlikte Kredi başvurularını gerçekleştirebiliyor. bugün 12'den sonra ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen tüm vatandaşlar devlet destekli kredilerden yararlanmak için Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank'ın resmi internet sitesine girerek buradan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabilir ve başvurusunu gerçekleştirerek ne kadar kredi onayı aldıklarını görebilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR