Emekliye yeni proje: Emekli ek ödemeleri merak ediliyordu, TBMM onayından geçti!

Emekliye yeni proje: Emekli ek ödemeleri merak ediliyordu, TBMM onayından geçti!

Emekliye yeni proje: Emekli ek ödemeleri merak ediliyordu, TBMM onayından geçti!
Yayın Tarihi: 29.07.2023 12:46:00

Emekli vatandaşlar için yeni bir kredi kampanyası başlatıldı ve kamu bankaları, bu kampanya kapsamında ödemeleri aynı gün içinde gerçekleştireceğini duyurdu. Nakit ihtiyacı olan emekliler, başvurularını yaparak hemen ödemelerini alabilecekler. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler, kredi notlarına bakılarak aynı gün içinde onay alabilmektedirler. Bu kampanyalar, devlet destekli olarak sunulmaktadır ve emekli maaş hesaplarına göre krediler verilmektedir.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emekli maaş hesapları üzerinden işlem yapacak kişilere destek verecek. Nakit kredi almak isteyen emekliler, bu bankalardan 3 ay ertelemeli olarak 50.000 TL'ye kadar kredi kullanma imkanına sahip olacaklar. Başvurularını gerçekleştirmek için en yakın banka şubelerini ziyaret edebilirler.

Başvurularını hızlıca yapmak isteyenler, kimlikleriyle beraber banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayabilirler. Mobil uygulamalar aracılığıyla da kredi başvurularını yaparak, kredilerini hemen hesaplarına alabileceklerdir. Kredi notuna göre işlem yapmak isteyenler için de Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank güncel faiz oranları ile kredi imkanı sunmaktadır.

Bu bankalar, emekli maaşı alan kişilere yüksek limitli krediler vermektedir. Kredi notuna bakılmadan, maaşlarını bu bankalardan alan emeklilere hızlıca kredi onayı sağlanmaktadır. Başvuruları hemen değerlendirilerek sonuç verilmektedir.

Emekli vatandaşlar için devlet destekli kredi kampanyaları büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden yapılan başvurular, hızlıca sonuçlandırılarak nakit ihtiyacınızı karşılamanıza yardımcı olacaktır. Düşük faizli kredi fırsatlarından yararlanmak için bankaların sunduğu kampanyaları takip etmek ve başvuruları zamanında yapmak önemlidir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR