Emel Sayın'ı Melisa Döngel oynayacak

Güzel oyuncu Melisa Döngel, Emel Sayın'ı canlandıracak.

Emel Sayın'ı Melisa Döngel oynayacak
Yayın Tarihi: 9.09.2023 15:06:00

Cem Karaca'nın Gözyaşları adlı filme güzel oyuncu Melisa Döngel de dahil oldu. Son dönemin başarılı oyuncusu Melisa Döngel filmde güzeller güzeli sanatçı Emel Sayın'ı canlandıracak.

Cem Karaca'nın hayatının anlatılacağı filmin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Filme son olarak Emel Sayın'ı canlandırması için Melisa Döngel kadroya alındı. Cem Karaca'nın Gözyaşları filminde Emel Sayın'ı Melisa Döngel canlandıracak.


Türk anadolu rock müziğinin mihenk taşlarından biri olan Resimdeki Gözyaşları, Tamirci Çırağı, Namus Belası, Bu Son Olsun gibi pek çok ünlü esere imza atan, Anadolu rock müziğin kurucularından biri olan Cem Karaca'nın hayatı da beyazperdeye taşınanlar listesine eklendi.

Cem Karaca'yı İsmail Hacıoğlu'nun canlandıracağı Cem Karaca'nın Gözyaşları adlı filminin kadrosuna Melisa Döngel de eklendi. Yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun yapacağı filmde Cem Karaca'nın annesi tiyatrocu Toto Karaca'yı ise Yasemin Yalçın canlandıracak. Filmde Cem Karaca‘nın babası Mehmet Karaca‘yı ise Fikret Kuşkan, ilk eşi Semra Özgür‘ü Yalı Çapkını dizisinin Pelo'su Buse Kahraman ve üçüncü eşi Feride Balkan’ı ise Melisa Aslı Pamuk canlandıracak.

Cem Karaca'nın Gözyaşları filmine yeni bir isim daha dahil oldu. Filmin Emel Sayın‘lı sahnelerinde Emel Sayın'ı canlandırması için Melisa Döngel ile anlaşıldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR