Emre Belözoğlu Fenerbahçe resmi sözleşme imzayı attı! Emre Belözoğlu tekrar Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe'nin efsaneleri arasında yerini alan futbolcu Emre Belözoğlu tekrardan Fenerbahçe forması giyiyor! Emre Belözoğlu Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı! Başakşehirli Emre tekrardan Fener'de! 1 yıllık sözleşmenin detayları...

Emre Belözoğlu Fenerbahçe resmi sözleşme imzayı attı! Emre Belözoğlu tekrar Fenerbahçe'de!
Yayın Tarihi: 23.06.2019 18:52:00

Fenerbahçe'nin efsane futbolcuları arasında yerini alan ve uzun süredir adı tekrardan Fenerbahçe ile anılmaya başlayan Emre Belözoğlu, yeniden Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı! Fenerbahçeli olduğunu her fırsatta ve her yerde dile getiren Belözoğlu, geçtiğimiz günlerde Win Win yayınına da katılmış ve transfer iddialarına ilişkin topu Başkan Ali Koç'a atmıştı! 

Bugün akşamüstü saatlerinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşme yapan 37 yaşındaki yıldız futbolcu Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Emre Belözoğlu'nun kulübü Başakşehir de transfere izin verdi. Başakşehir'de uzun yıllardır top koşturan Belözoğlu, yeniden Fenerbahçe'Ye döndü!

EMRE BELÖZOĞLU TEKRAR FENERBAHÇE'DE!

Emre Belözoğlu 23 Hazirna akşamüstü saatlerinde yeniden Fenerbahçe'ye dönmesini sağlayan imzayı attı ve Fenerbahçe ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Paranın konuşulmadığı görüşmede Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yıldız futbolcuya ileride teknik adam olarak da Fenerbahçe'de teknik ekipte yer alması gerektiğini söyledi, Emre de bu teklifi kabul etti.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR