Emre Mor Galatasaray'da! Galatasaray Emre Mor Transferini Tamamladı Menajeri Açıkladı

Galatasaray Emre Mor'u transfer etti! Emre Mor resmen Galatasaray'da! Uzun süredir gündemde olan Emre Mor Galatasaray transfer haberleri, an itibariyle kesinleşti. Menajerlik şirketi nedeniyle sıkıntı yaşanan Emre Mor transferinde sorun çözüldü ve transfer tamamlandı. KAP bekleniyor...

Emre Mor Galatasaray'da! Galatasaray Emre Mor Transferini Tamamladı Menajeri Açıkladı
Yayın Tarihi: 30.07.2019 16:37:00

Emre Mor'un menajerliğini yapan WBD Menajerlik Şirketi'nin CEO'su Erik Alonso: "Anlaşma tamamlandı." açıklamasıyla Galatasaray'ın Emre Mor transferini duyurdu! Emre Mor, resmen Galatasaray'da! Celta Vigo'da forma giyen 21 yaşındaki genç yetenek Emre Mor, Aslan oldu! Galatasaray'dan KAP açıklaması bekleniyor.

Galatasaray, İspanya'nın Celta Vigo ekibinden Emre Mor'u transfer etti! Bedelsiz olarak kiralanan yıldız oyuncunun satın alma opsiyonlu kiralanması için Celta Vigo ile anlaşmaya çok önceden varılmıştı. Ancak Emre Mor'un anlaştığı menajerlik şirketinden kaynaklanan sorun nedeniyle transfer bitirilemiyordu.

EMRE MOR GALATASARAY'DA! EMRE MOR KAP AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Emre Mor'un menajerlik şirketiyle ilgili sorunun da çözülmesinin ardından Galatasaray transferi tamamladı. Emre MOr'un İstanbul'a gelerek Galatasaray için sağlık kontrollerinden geçmesi ve resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Emre Mor transferiyle ilgili Kap açıklamasının da kısa süre içinde yapılması gerekiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR