Emre Mor Galatasaray'da İstanbul'a İndi Galatasaray'a Maliyeti Belli Oldu

Emre Mor Galatasaray'a transfer oluyor! Galatasaray milli futbolcu Emre Mor'u Celta Vigo'dan kiraladı. Celta Vigo'da forma giyen yıldız oyuncu Emre Mor resmen Galatasaray'da! Emre Mor, transferi THY İstanbul uçağından duyurdu.

Emre Mor Galatasaray'da İstanbul'a İndi Galatasaray'a Maliyeti Belli Oldu
Yayın Tarihi: 31.07.2019 15:55:00

Galatasaray, Emre Mor'u transfer etti. Kanatlara Babel ve Jimmy Durmaz'ı transfer eden Cimbom, bir kanat transferi daha yaptı! Milli futbolcu Emre Mor Galatasaray'da! Kiralık olarak Celta Vigo'dan transfer edilen Emre Mor, Galatasaray ile resmi sözleşme imzalamak için İstanbul'a geliyor! İstanbul THY tarifeli uçağında fotoğraf paylaşan Emre Mor, "Galatasaray için geliyorum." dedi! 

EMRE MOR GALATASARAY'DA! EMRE MOR MALİYETİ BELLİ OLDU

Emre Mor'un Galatasaray'a maliyeti de belli oldu! Cimbom, bedelsiz kiralamak istediği Emre Mor için Celta Vigo'ya ücret ödemek zorunda kaldı. Celta Vigo'ya Emre Mor'un 1 yıllık kiralanması için 1 milyon euro ücret ödenecek. Ayrıca sözleşmede Emre Mor'un satın alma opsiyonu da 6 milyon euro olarak Galatasaray tarafından kullanılabilecek. 


Emre Mor, Celta Vigo'ya 13 milyon euro bedelle transfer olmuştu. Celta Vigo'da hayal kırıklığı yaratan ve futbolundan çok disiplinsiz hareketleriyle gündem olan Emre Mor, Fatih Terim'le çalışmak için Galatasaray'a gelmeyi çok istedi. 

FATİH TERİM EMRE MOR'U TEKRAR FUTBOLA DÖNDÜRMEK İSTİYOR

Galatasaray Teknik direktörü Fatih Terim, milli futbolcu Emre Mor'u Milli takımdan tanıyor. Kendisine, yeni sezonda yeni bir fırsat sunan Fatih Terim, Emre Mor'a şans verecek. Emre Mor'da çalışarak, yeteneklerini sergilemek ve kariyerinde yepyeni bir sayfa açmak için Galatasaray'ı seçti.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR