En Değerli Yeni Yıl Hediyeleri Hemington'da

Yeni yıl alışverişinde yıllar boyunca canlılığını kaybetmeyen saf kaşmir ve yün kazaklar, şıklığı rahatlıkla birleştiren gömlekler ve özel dokuya sahip aksesuarlardan oluşan koleksiyonuyla birbirinden özel hediye alternatifleri Hemington'da.

En Değerli Yeni Yıl Hediyeleri Hemington'da
Yayın Tarihi: 6.12.2018 17:09:00

Yeni yılda kendinizi ve sevdiklerinizi Hemington kış koleksiyonunda yer alan birbirinden özel hediye alternatifleriyle mutlu edebilirsiniz. Hemington ile yeni yılda kaşmirin olağanüstü hissini sevdiklerinize yaşatabilirsiniz. Himalayalar’ın en yüksek noktalarında, farklı bir iklimde yaşayan özel kaşmir keçilerinden elde edilen yünlerle örülen Hemington saf kaşmir kazak koleksiyonu, doğallığı, canlılığı, yumuşaklığı ve dokusuyla yeni yılda özel anlarınızda şıklığınızı tamamlıyor. Sıcak hissetmenin en şık halini sunan Hemington alpaka yünü kazaklar en soğuk kış günlerinde dahi şık bir görünüm sunuyor. Extra Fine Merino yünü triko kazaklar, doğal ve nefes alan yapısı ile özgürlüğüne düşkün erkeklere kolay hareket edebilme konforu sağlıyor. Tarih boyunca asaletin simgesi olmuş, estetik çizgilerin ve olağanüstü rahatlığın peşindeki erkeklerin seçimi ipek yün triko kazaklar nefes alan yapısı, pürüzsüz yüzeyi ve yumuşacık tuşesiile her mevsim giyilebiliyor ve zevk sahibi görünümüne önem veren erkeklerin yaşamında vazgeçilmez oluyor. Birinci sınıf doğal pamuk ipliklerle örülen, modern kesimleri ve estetik ayrıntılara sahip renk ve desen çeşitleriyle Hemington gömlekleri; kaliteli zevk anlayışınızı yansıtırken en güzel yeni yıl hediyesini vermek isteyenlere hitap ediyor.

Sevdikleriniz İçin Özel Hediyeler %30’a Varan Yılbaşı İndirimi ile Sizi Bekliyor



Yeni yılda kendinizi ve sevdiklerinizi kış koleksiyonunda yer alan birbirinden özel
hediye alternatifleriyle mutlu etmek isteyenleri unutmayan Hemington, yılbaşı
özelinde yüzde 30’a varan indirim fırsatı sunuyor.


İçinizi Isıtan Atkı ve Bereler

Yeni yılda, Hemington saf kaşmir, alpaka yünü atkı ve bere hediye ederek stil sahibi erkekleri sıcacık bir kış modasıyla buluşturabilirsiniz. Özel dokusuyla kış günlerine renk katacak atkı ve bereler sımsıcak bir kış yaşatıyor. Yumuşacık dokusu ile konforlu bir kullanım sunan atkı ve berelerde kış trendine uyan renkler ön plana çıkıyor.

Şıklığı Tamamlayan Mendil ve Kravatlar

Her sezon büyük beğeni kazanan Hemington aksesuarları özel ve iş hayatında
görünümüne zarif ve hoş görünen detaylar katmak isteyenler için de yeni yıl hediye alternatifi olarak dikkat çekiyor. Sezonun trendi, saf ipek ve Extra Fine Merino yününden üretilen triko örgü mendil ve kravatlar günün her anında smart  casual bir şıklık sunuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR