En fazla Mevduat Faizi getiren banka hangisi? 2019 Faizler düşecek mi

Bankalar mevduat hesaplarına ne kadar faiz veriyor? Banka banka mevduat faiz oranları. Aylık, 3 aylık, 6 aylık, 1 yıllık mevduat faizleri ne kadar? 2019 mevduat faizleri ne kadar stopaj muafiyeti. Mevduat fazileriyle ilgili detayları sizler için hazırladık...

En fazla Mevduat Faizi getiren banka hangisi? 2019 Faizler düşecek mi
Yayın Tarihi: 6.06.2019 21:27:00

Vatandaşlar birikimlerini değerlendirmek için kolları sıvadı. Artan dolar kuru, altın fiyatları ve ekonomideki anormal gelişmeler vatandaşları kara kara düşündürüyor. Faizler de son dönemde bir hayli arttı. Mevduat faizleri tavan yaptı. Türk lirasındaki düşüşün önüne geçilmesi adına Merkez Bankası faiz arttırımı yoluna sık sık başvurdu. Peki en çok faiz veren banka hangisi? Bankalar mevduat hesaplarına ne kadar faiz veriyor? 

Mevduat faiz oranları Haziran 2019 itibariyle %24.10 seviyelerinde. Mevduat hesapları için en çok faiz veren banka Burgan Bank oldu. Tüm bankaların mrevduat faiz oranlarını sizler için araştırdık. Paranızı hangi bankaya yatırmalısınız, en çok faiz getirisi nereden gelir?


BANKALARIN MEVDUAT FAİZ ORANLARI - EN ÇOK FAİZİ HANGİ BANKA VERİYOR?

Türkiye'de en çok mevduat faizi veren banka %24.10'la Burganbank oldu. Burganbank 32 günlük vadeli mevduat hesabına %24.10 faiz veriyor. Burgan Bank'ın arkasından Fibabanka ve Alternatif Bank %24; Odeabank ve ING Bank Turuncu hesap %23.50; ICBC bank %23.20; Şekerbank %22 mevduat faiz oranlarında bulunuyor.

Ziraat Bankası %20, Yapı Kredi Bankası %20,50, Akbank %17.25, Garanti Bankası ise %16 mevduat faizi veriyor. Vatandaşlar bu nedenle bu bankalarda birikimlerini tutmaktan imtina ediyorlar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR