En uygun faizli borç kapatma kredisi veren 6 banka! Yüzde sıfıra yakın borç kapatma kredisi için hemen başvuru yapın!

Türkiye’de mevcut ekonomik bozukluğun en makul çaresi kesinlikle banka borç kapatma kredileridir. Bir bankada bulunan borcunuzu ya da dağınık halde bulunan toplam borçlarınızı farklı bir bankadan tek bir kredi çekip kapatarak tek bir bankaya tek bir ödeme yapabilme fırsatına erişebilirsiniz.

En uygun faizli borç kapatma kredisi veren 6 banka! Yüzde sıfıra yakın borç kapatma kredisi için hemen başvuru yapın!
Yayın Tarihi: 31.08.2020 13:44:00

Türkiye’de mevcut ekonomik bozukluğun en makul çaresi kesinlikle banka borç kapatma kredileridir. Bir bankada bulunan borcunuzu ya da dağınık halde bulunan toplam borçlarınızı farklı bir bankadan tek bir kredi çekip kapatarak tek bir bankaya tek bir ödeme yapabilme fırsatına erişebilirsiniz. Özellikle özel bankaların Korona virüs salgını sonrasında başlatmış oldukları bu önemli kredi paketleri ile beraber insanlarımızın diğer dağınık halde bulunan tüm borçlarını hızlı bir şekilde kapatarak tek bir banka üzerinden ödeme yapabilmeleri için bazı bankalar borç kapatma kredileri başlattı. Bu kredilerin en önemli ayrıntılarından bir tanesi kesinlikle düşük faizli olmalarıdır. Aynı zamanda uzun vade seçenekleri ve toplam borçlarınızı kapatmaya yaramaları insanların cezbedilmesine olanak sağlamaktadır. Vatandaşlarımızın tüm nakit borçlarını kapayarak hızlı bir şekilde tek bir banka üzerinden ödeme yapmalarına olanak sağlayan bankalar aynı zamanda düşük kredi faiz oranı, uzun vade seçeneği ve düşük taksit tutarı ile insanların tüm ekonomik buhranlarını ortadan kaldırmaktadır. Siz de hemen tek bir başvuru sonrasında tüm dağınık halde bulunan borçlarınızı kapayarak tek bir bankaya kolay bir şekilde ödeme yapmanız için işte bazı özel bankalar…

Özel bankaların kamu bankalarından tek farkı, daha rahat bir şekilde finansal işlem sağlayabiliyor olmalarıdır. Özellikle mağdur durumda olan, kredi puanı düşük olan ya da kredi sicilinde bozukluk olan kişilerin bu bankalar aracılığı ile daha hızlı bir şekilde borç kapatma kredisi ya da diğer kredi paketlerinden yararlanabiliyor olmaları insanların faydasına olsa da özel bankaların bu işlerden kazançları daha fazla. Evet, insanlar bu özel bankaların hazırlamış oldukları kredi paketleri ile beraber çok daha kolay ve spesifik davranabiliyorlar ancak bankaların da kazancı çok yüksek. Düşük faizli ihtiyaç kredisi, borç kapatma kredisi ya da benzeri işlemleri daha hızlı bir şekilde sürdürebilen kişilerin bu bankalar aracılığı ile tüm borçlarını kapayarak tek bir bankaya düşük taksit tutarlarında ödeme yapmalarına olanak sağlanıyor. Özellikle senet ya da benzeri şekilde borcu olan ve ödemekte gerçek manada güçlük çeken kişilerin borç kapatma kredisi ile ekonomik anlamda yüzde 70’e varan bir ferahlama yaşadıkları çok açık bir şekilde görülebiliyor.

BORÇ KAPATMA KREDİSİ VEREN 6 BANKA
  • Akbank
  • QNB Finans bank
  • Ziraat Bankası
  • Şeker bank
  • Vakıfbank
  • Denizbank

BORÇ KAPATMA KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?


Borç kapatma kredisinden faydalanabilmek için vatandaşlarımızın ilgili bankaların şubelerine başvuru yapmaları gerekmektedir. Borç kapatma kredisine başvurular mobil bankacılık, internet bankacılığı ya da telefon bankacılığı gibi seçeneklerle yapılamaz. O nedenle kişilerin gelir belgeleri ve TC kimlik belgeleri ile beraber yukarıdaki altı bankadan herhangi birinin en yakın şubelerini ziyaret etmeleri gerekmektedir.

KİMLERE BORÇ KAPATMA KREDİSİ VERİLİR?

Borç kapatma kredileri sadece yüksek tutarlarda borcu olan kişilere, dağınık halde borcu olan kişilere ve borç ödeme güçlüğü çeken kişilere verilmektedir. Bu seçeneklerden herhangi birine sahip olan kişiler borç kapatma kredisi için başvuru yapabilirler. Ancak bu seçeneklere sahip olmayan kişilerin ihtiyaç kredisi ya da diğer kredi türlerine başvuru yapmaları gerekmektedir.
 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR