En Uygun İhtiyaç Kredisi CEPTETEB’te! 3 Ay Ertelemeli, % 1,25 Faizli İhtiyaç Krediniz Tek Tıkla Hesabınızda!

Nakde ihtiyaç duyduğunuzda veya harcamalarınız arttığında, CEPTETEB’in 36 aya kadar %1,25'ten başlayan faiz oranıyla 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisine, yerinizden bile kalkmadan hemen başvurabilirsiniz.

En Uygun İhtiyaç Kredisi CEPTETEB’te! 3 Ay Ertelemeli, % 1,25 Faizli İhtiyaç Krediniz Tek Tıkla Hesabınızda!
Yayın Tarihi: 30.11.2020 20:00:00

Nakde ihtiyaç duyduğunuzda veya harcamalarınız arttığında, CEPTETEB’in 36 aya kadar %1,25'ten başlayan faiz oranıyla 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisine, yerinizden bile kalkmadan hemen başvurabilirsiniz.

İHTİYACIN OLDUĞU ANDA...TEK TIKLA PARAN HESABINDA

Bireysel kredi ihtiyacın olduğu anda tek tıkla hesabına aktarabildiğin bir tüketici kredisi olan CEPTETEB İhtiyaç Kredisi ile yerinden kalkmadan, şubeye gitmeden, sıra beklemeden kredi çekebilirsiniz. CEPTETEB İhtiyaç Kredisi, ihtiyacın olan her an senin yanında!

1.000 - 50.000 TL aralığındaki tutarlarda ve 3 - 36 ay aralığındaki vadelerde, 18-65 yaş aralığındaki herkesin başvuru yapabileceği CEPTETEB İhtiyaç Kredisi’ni aylık eşit taksitler halinde ödeyebilirsiniz.

Üstelik CEPTETEB İhtiyaç Kredisi alabilmek için kefil ya da teminat göstermene de gerek yok.

36 aya kadar %1,25'ten başlayan faiz oranıyla 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi hakkında TEB’den yapılan bilgilendirme şöyle:
 
 
10.000 TL ihtiyaç kredisi için örnek tablo:
 
VadeAylık Akdi FaizTahsis Ücreti
?
Sigorta Masrafı
?
Efektif Yıllık Faiz Oranı
Yıllık Maliyet Oranı
3 Ay%1,2552,50 TL70,00 TL%23,4187
6 Ay%1,2552,50 TL139,00 TL%21,7692
9 Ay%1,2552,50 TL207,00 TL%21,1144
12 Ay%1,2552,50 TL220,36 TL%20,7629
18 Ay%1,2552,50 TL179,69 TL%20,3959
24 Ay%1,2552,50 TL233,61 TL%20,2050
36 Ay%1,2552,50 TL321,38 TL%20,0100

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi bir tüketici kredisi olup, 3-36 ay aralığındaki vadelerde ve 1.000 TL’den 50.000 TL’ye kadar kullanılabilmektedir. %1,25 faiz oranı, 36 aya kadar Findeks Kredi Notu 1.850 ve üzerinde olanlar için geçerlidir. Kredi vadesi, vade ertelemeli dönem dahil en fazla 36 ay olabilir. Kullanılan kredi tutarının %0,5’i kadar olan ve hesaplamasına %5 BSMV dahil edilen Tahsis Ücreti, sadece CEPTETEB Şubesi ile çalışan müşterilerden tahsil edilmemektedir. Hem CEPTETEB Şubesi hem de farklı bir şube ile çalışan müşterilerden tahsis ücreti alınmaktadır. Hayat sigortasına ilişkin prim tutarı; kredi taksit tutarı, faiz oranı, müşterinin yaşına ve kredi vadesine göre değişiklik göstermekte olup 1 yıllık istem dışı işsizlik, geçici iş göremezlik veya gündelik hastane ek teminatlarını içeren hayat sigortası bedelidir. Maliyet oranları hesaplanırken sigorta tutarı dahil edilmemiştir. Kredi kullanım anında, bankanın belirlediği güncel faiz oranları geçerlidir. Banka, kredinin kullanımı için son kararı verme, ek belge isteme, faiz oranını değiştirme ve kampanyayı sonlandırma haklarını saklı tutar.
 
 
KULLANIM KOŞULLARI:
 
  • CEPTETEB İhtiyaç Kredisi'ne en az 1.000 TL, en fazla 50.000 TL olacak şekilde 3 aydan 36 aya varan vadelerle başvurabilirsin.
  • Sadece CEPTETEB Şubesi müşterisi isen, Tahsis Ücreti ödemezsin. Hem CEPTETEB Şubesi hem de farklı bir TEB Şubesi müşterisi isen, tahsis ücreti alınmaktadır.
  • CEPTETEB İhtiyaç Kredisi kullanırken, dilersen ödemeye 3 ay sonra başlamayı tercih edebilirsin.
  • CEPTETEB İhtiyaç Kredisi başvuruları 18-65 yaş aralığında yapılabilir.
  • Başvuru sırasında senden kefil ya da teminat istemeyiz, tek beklentimiz CEPTETEB İhtiyaç Kredisi taksitlerini her ay zamanında ve eksiksiz olarak ödemendir.
  • CEPTETEB'den alacağın ihtiyaç kredisini aylık eşit taksitler halinde; CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Şube, CEPTETEB Destek Merkezi ve TEB ATM'lerinden ödeyebilirsin.
  • Kredi ile birlikte düzenlenecek Hayat Sigortası’na ilişkin prim tutarı; kredi tutarı, faiz oranı, müşterinin yaşı ve kredi vadesine göre değişiklik gösterir.
  • Kredi kullanım anında, bankanın belirlediği güncel faiz oranlarından yararlanırsın. Banka, kredinin kullanımı için son kararı verme, ek belge isteme, faiz oranını değiştirme ve kampanyayı sonlandırma haklarını saklı tutar.
ÖZELLİKLER
  • Henüz TEB ya da CEPTETEB müşterisi değilsen web sitemizden hemen CEPTETEB İhtiyaç Kredisi'ne başvurabilirsin. Başvurun onaylandıktan sonra CEPTETEB Destek Merkezi'nden seni arar, ziyaret için uygun olduğun gün ve yeri öğrenip ziyaretimizi planlarız. CEPTETEB Müşteri Danışmanımız, istediğin gün, yine senin istediğin yere gelir. Kredi işlemlerin anında tamamlanır.
  • Hali hazırda TEB veya CEPTETEB müşterisiysen, seni ziyaret etmemize gerek kalmadan CEPTETEB İhtiyaç Kredisi'ne İnternet Şubesi'nden hemen başvurabilirsin. Kredi başvurun onaylandığında şubeye gitmeye gerek kalmadan istediğin an istediğin yerden kredini kullanabilirsin. Bunun için CEPTETEB İnternet / CEPTETEB İnternet Şube'ye ya da Mobil Uygulamaya giriş yapman ve kredilerden CEPTETEB İhtiyaç Kredisi'ni seçmen yeterli.
  • Üstelik şube kullanmadığın için daha avantajlı faizlerden yararlanabilirsin.
  • CEPTETEB İhtiyaç Kredisi kullanırken, ödemeye 3 ay sonra başlamayı tercih edebilirsin.
ÜCRETLER
 
MasrafAsgari TutarAsgari OranAzami TutarAzami OranAçıklamaGüncelleme Tarihi
Aylık Akdi Faiz Oranı - TL %1.25 %1.51Aylık Akdi Faiz Oranı, Findeks Kredi Notu ve vadeye göre değişiklik gösterir.28.10.2020
Kredi Tahsis Ücreti %0.5  Kredi Tahsis Ücreti, kullandırılan kredinin %0,5'i olarak hesaplanmakta olup, hesaplamasına %5 BSMV dahildir.30.04.2020
Sigorta Masrafları321.38 TL   Sigorta primi 10.000 TL ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi için %1,25 faiz oranı ile hesaplanmış olup, 3 yıllık toplam prim tutarını yansıtmaktadır.28.10.2020
Efektif Yıllık Faiz Oranı / Yıllık Maliyet Oranı %20.0100  10.000 TL ve 36 ay vadeli kredi için %1,25 faiz oranı ile hesaplanmıştır. Efektif Yıllık Faiz Oranı / Yıllık Maliyet Oranına yasal vergiler dahil edilmiştir. Sigorta masrafı, yıllık maliyet oranı hesabına dahil edilmemiştir.28.10.2020
 

İhtiyaç Kredisi Başvuru Süreci

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi başvurunu tek tıkla online olarak gerçekleştirebilirsin. Bunun için sayfamızda bulunan “Hemen Başvur” butonuna tıklaman ve karşına çıkan bilgileri doldurman yeterli. Üstelik TEB ya da CEPTETEB müşterisi değilsen bile CEPTETEB İhtiyaç Kredisi’ne başvurabilirsin. Başvurun onaylandıktan sonra, ziyaret için uygun olduğun yer ve zamanda CEPTETEB Müşteri Danışmanı tarafından ziyaret planlanır. CEPTETEB Müşteri Danışmanımız, istediğin gün, yine senin istediğin yere gelir. Böylece kredi işlemlerin anında tamamlanmış olur.

Eğer TEB veya CEPTETEB müşterisiysen; İnternet Şubesi veya Mobil Şube’den CEPTETEB İhtiyaç Kredisi’ne hemen başvurunu gerçekleştirebilirsin. Kredi başvurun onaylandığında şubeye gitmeden istediğin an, istediğin yerden kredini kullanmaya başlayabilirsin. Üstelik CEPTETEB ile daha avantajlı faizlerden yararlanabilirsin. 

İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi’nin ödeme kolaylığı sunan avantajlı faiz oranları, Findeks Kredi Notu’na göre farklılık gösterir. CEPTETEB İhtiyaç Kredisi çekmek istediğin tutar ve vadeye göre faiz oranları değişecektir. Bir tüketici kredisi olan CEPTETEB İhtiyaç Kredisi’nin daha pek çok avantajlı imkanı bulunuyor. Bunlardan biri de kredi taksitlerini CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Şube, CEPTETEB Destek Merkezi ve TEB ATM'lerinden ödeyebilme kolaylığıdır.
 
İhtiyaç Kredisi Hesaplama

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi, bir tüketici kredisidir. Nakde ihtiyacın olduğu her an avantajlı faiz oranlarıyla CEPTETEB İhtiyaç Kredisi kullanabilirsin. CEPTETEB İhtiyaç Kredisi hesaplama aracı ile çekmek istediğin kredi tutarı ve vadeyi girerek detaylı bir hesaplama yapabilirsin. Hesaplama yaparken gösterilen aylık akdi faiz oranı, 1.850 ve üzerindeki Findeks Kredi Notu için geçerlidir. CEPTETEB ihtiyaç kredisi hesaplama ve bireysel kredi hesaplama işlemlerin için hemen İhtiyaç Kredisi Hesaplama sayfamızı ziyaret edebilirsin.
 

CEPTETEB İHTİYAÇ KREDİSİ İLE İLGİLİ SORU VE CEVAPLAR

 
Başvurum Kaç Günde Sonuçlanır?
 
CEPTETEB İhtiyaç Kredisi başvurunu, başvuru formunu tamamladığın anda sonuçlandırılır ve başvuru sonucun 3 dakika içerisinde cep telefonuna gönderilir. Ancak başvurun alındıktan sonra değerlendirme sürecinde ek belge talep edilmesi durumunda başvurun, belgenin bankamıza ulaşmasını takiben ilk iş gününde sonuçlandırılır.
 
Kredi Skorumu Nasıl Öğrenebilirim?
 
İçerisinde kredi skorunla birlikte tüm bankalardaki kredili ürünlerine ait detaylı ödeme ve borç bilgilerinin yer aldığı Findeks Risk Raporunu, CEPTETEB Mobil Bankacılık Uygulaması, CEPTETEB İnternet Şubesi veya sana en yakın TEB Şubesi'nden alabileceğin gibi findeks.com'dan da ulaşabilirsin. Findeks Kredi Notu'nu öğrenmek, Risk Raporu almak kesinlikle notunu düşürmez.
 
KKB (Kredi Kayıt Bürosu) Skorumu Nasıl Yükseltebilirim?
 
Findeks Kredi Notu hesaplanmasında göz önünde bulundurulan faktörleri;

- Kredi ve kredi kartı ödeme alışkanlıkları (Etkileme oranı %35)
- Mevcut hesap ve borç durumu (Etkileme oranı %35)
- Yeni kredi açılışları (Etkileme oranı %11)
- Kredi kullanım yoğunluğu (Etkileme oranı %10)
- Diğer bilgiler (Etkileme oranı %9)
olarak özetleyebiliriz.


Kredi notunu en çok etkileyen unsurlarla ilgili yapabileceklerinden bazıları ise şunlardır:

- Tüm kredi kartlarındaki borçları en aza indirip mümkünse sıfırlamak. Sadece asgari
ödeme tutarını ödüyor olman zamanla sorun yaşamana neden olabilir.

- Kredi ödemelerini her zaman gününde yapmak. Borcunu düzenli ödeyen kişilere her zaman pozitif bakılır ve yeni kredi vermek konusunda daha az çekimser olunur.

- Kredi kartlarındaki limitlerin sadece ihtiyacın kadar olmasına özen göstermek. Limitlerinin çok yüksek olması notunu olumlu etkilemeyecektir.

- İhtiyacın olmadan kredi başvurusu yapmamak. Bir kenarda bulunsun dediğin ama aslında borç olan her para notunu olumsuz etkileyebilir.

- Tek bir ihtiyacın için birkaç kredi başvurusu yapmaktan kaçınmak. Kısa zamanda çok başvuru yapılması olumlu bir sinyal değildir.

- Direkt olarak olmasa bile endirekt olarak notunu etkileyebilecek bir duruma girmemek için istikrarlı bir finansal hayatın olmasına özen göstermek. Faturalarını zamanında ödemek veya otomatik ödeme talimatı vermek. Para giriş çıkışı ile ilgili tüm konuları yakından takip etmek. Ekstrelerini okumak ve tüm harcamalarını, özellikle yüksek miktarda olanları incelemek.

- Ve tabi Risk Raporunu takip etmek. Risk Raporu, bankalardaki tüm ürünlerini ve bu ürünlerdeki gelişmeleri bir arada görmene yarayacağından dolayı finansal performansın sürekli kontrolün altında olur.

Dilersen daha detaylı bilgiye findeks.com'dan ulaşabilirsin.
 
İhtiyaç Kredisi İle Tüketici Kredisi Arasında Fark Var Mı?
 
İhtiyaç kredisi ve tüketici kredisi arasında herhangi bir fark bulunmamaktadır. Temel olarak ikisi de 36 aya varan vadelerle bireysel ihtiyaçlar için alınan banka kredilerini tanımlamak için kullanılmaktadır.
 
CEPTETEB İhtiyaç Kredisi Şartları Nelerdir?
 
CEPTETEB İhtiyaç Kredisi’ne 18-65 yaş aralığındaki herkes başvurabilir. Üstelik CEPTETEB ya da TEB müşterisi olmasan bile CEPTETEB İhtiyaç Kredisi’nden faydalanabilirsin. Ayrıca başvuru sırasında senden kefil ya da teminat da istemeyiz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR