En Yüksek Faizi hangi banka getiriyor? Merkez Bankası faiz kararı ne odu

Banka mevduat faizleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Merkez Bankası'nın PPK toplantısında faiz kararı merak edilirken vatandaşlar en yüksek faiz veren banka hangisi? Sorusunun yanıtını araştırıyor.

En Yüksek Faizi hangi banka getiriyor? Merkez Bankası faiz kararı ne odu
Yayın Tarihi: 11.06.2019 23:49:00

Piyasaların gözü kulağı Merkez Bankası'nın 12 Haziran Salı tarihinde gerçekleştireceği Para Politikası Kurulu toplantısında... Vatandaşlar da en yüksek faiz veren banka hangisi? Banka mevduat faiz oranları kaç? Sorularının yanıtını araştırıyor. 

Türk Lirası'nda yaşanan ağır kayıpların ardından mevduat faizleri de artmıştı. Merkez Bankası politika faizini %24 seviyesine yükseltmişken bankalar da TL mevduatlarına yüksek faiz oranları sunuyor. Türk Lirası mevduatlarına en çok faiz veren bankaları bu haberimizde sizler için hazırladık.

EN YÜKSEK FAİZ VEREN BANKALAR HANGİSİDİR?


Türk Lirasını değerlendirmek isteyen vatandaşlar yastık altı yerine mevduat hesaplarına yatırıyor. Mevduat faiz oranları bankadan bankaya değişiyor. Bu nedenle en yüksek getiriyi sağlayan bankada mevduat hesabı açmak isteyen vatandaşlar bu haberimizi mutlaka okumalı. Aşağıda bankaların mevduat faiz oranlarını ve en çok faiz veren bankaları sıraladık...

İng Bank'ta aylık mevduat faizi oranı yüzde 23.50,
Burgan Bank'ta aylık mevduat faizi oranı yüzde 24.10, 
Alternatif Bank'ta aylık mevduat faiz oranı yüzde 24.00, 
Fibabanka'da aylık mevduat faiz oranı ise yüzde 23.50 olarak belirlenmiştir. En yüksek mevduat faizi veren bankalar bu 4 bankadır.

Bunun dışında Enpara yüzde 20,75 faiz oranı, CEPTETEB yüzde 21 faiz oranı, Şekerbank yüzde 22 faiz oranı ve QNB Finansbank yüzde 21,50 faiz oranı sunmaktadır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR