Enner Valencia, Fenerbahçe İle Sözleşme Yenileme Önceliği Taşıyor

Enner Valencia, Fenerbahçe İle Sözleşme Yenileme Önceliği Taşıyor

Enner Valencia, Fenerbahçe İle Sözleşme Yenileme Önceliği Taşıyor
Yayın Tarihi: 23.05.2023 22:26:00

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Enner Valencia'nın geleceği hakkında menajeri Chalo Vargas resmi bir açıklama yaptı. Vargas, oyuncunun geleceğiyle ilgili görüşmelerin devam ettiğini ve cuma günü Valencia ve ailesiyle bir araya gelerek karar vereceklerini belirtti. Ayrıca, önceliklerinin Fenerbahçe ile sözleşme yenilemek olduğunu vurguladı.

Valencia, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 29 maçta gösterdiği performansla 28 gol atarak büyük bir çıkış yakaladı. Ayrıca, 5 asist yaparak takımın hücum hattında önemli bir rol üstlendi. Bu performansıyla kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Valencia'nın takımda kalıp kalmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Menajer Vargas, El Canal del Futbol'da yaptığı açıklamada, cuma günü Valencia ve ailesiyle bir araya gelerek masadaki seçenekleri değerlendireceklerini ifade etti. Önceliklerinin Fenerbahçe ile sözleşme yenilemek olduğunu söyleyen Vargas, ancak Brezilya, Meksika, Dubai ve Suudi Arabistan takımlarıyla da görüşmeler yaptıklarını belirtti.

Dubai ve Suudi Arabistan'ı ikinci plan olarak düşündüklerini dile getiren Vargas, Enner için en önemli şeyin futbol oynamak olduğunu vurguladı. 33 yaşında olmasına rağmen en iyi dönemini geçiren oyuncunun milli takımda da forma giymeye devam etme düşüncesinin kararda etkili olacağını ifade etti.

Enner Valencia'nın geleceğiyle ilgili yapılacak olan görüşme sonucunda net bir kararın çıkması bekleniyor. Fenerbahçe taraftarları ise Valencia'nın takımda kalmasını ve performansını sürdürmesini umutla bekliyor. Valencia'nın potansiyeli ve golcü yetenekleri, Fenerbahçe için büyük bir değer taşıyor ve gelecek sezon da takıma önemli katkılar sağlaması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR