Erkek Triko Kazaklarda Dufy Koleksiyonu

Özel makineler de düz ya da hafif desenli olan pamuklu ya da yün iplikler ile örülen giysi çeşitleridir.

Erkek Triko Kazaklarda Dufy Koleksiyonu
Yayın Tarihi: 9.10.2019 20:42:00

Özel makineler de düz ya da hafif desenli olan pamuklu ya da yün iplikler ile örülen giysi çeşitleridir. Erkek triko çeşitleri sade renk olup yuvarlak yaka, balıkçı yaka ve V yaka en çok tercih edilen kazak çeşitleridir. Kişiyi terletmeyen her mevsim giyilebilir olması birçok erkek tarafından beğenilir. Her erkeğin dolabında kurtarıcı olarak erkek triko kazak çeşitlerinden en az bir tane bulunur. Kot pantolonun ya da kumaş pantolonların üzerine rahatlıkla giyilir.
​​​​​​
V Yaka Triko Kazaklar


V yaka triko kazaklar her erkeğin gardırobunda olması gereken giysilerden biridir. Kişiye hızlı ve pratik kombin yapması için kolaylık sağlar. Renk seçeneği oldukça fazladır. Özellikle hafif serin havalarda giyilmesi ne giyeceğim derdine son verir. Özellikle birçok erkeğin tercihi olan erkek triko V yaka kazaklar toplantılarda gömleğin üzerine giyilmesi ayrı bir şıklık katmaktadır. Ayrıca doğru renkler tercih edildiğinde takım elbisenin içine dahi giyilir. Üretimi itibariyle ipliklerin insan sağlığına hiçbir zararı yoktur. Tamamen yün ya da pamuklu ipliklerden üretilmektedir.

Balıkçı Yaka Triko Kazaklar


Boğazlı kazak olarak da bilinen balıkçı yaka trikolar her sezon birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Özellikle kış aylarının vazgeçilmezidir. Kot pantolonlar ile kolayca kombinlenebilir. Diğer kazaklar da olduğu gibi balıkçı yaka trikolarda da renk seçenekleri oldukça fazladır. Ofis ortamında giyilen balıkçı kazak kişiye sade bir şıklık katmaktadır. Gün kurtarıcı olarak da bilinmektedir. Kişiyi terletmemesi ve koku yapmaması sağlık için önemlidir. Kullanılan ipliklerin sağlıklı oluşu kişide herhangi bir alerjik reaksiyona neden olmamaktadır. Özellikle alerjisi olan kişiler tarafından triko kazakların hemen hemen her modeli kullanılır.

Triko Kumaşların Genel Özellikleri

Triko örme kumaşlar tekstil sektöründe çok önemli bir yere sahiptir. Örme yüzeyler de ipliğin ilmek formu oldukça esnektir. Bu nedenle de kişinin vücudunun şeklini almaktadır. Esnek yapısı ile rahat kullanım sağlamaktadır. Kolay kolay buruşmayan ve buruştuğu zaman kolayca eski halini alır. Triko kumaşların en önemli özelliği ise sağlıklı olmasıdır. Terletmeyen, kişinin vücudunda kaşıntı ve kızarıklığa neden olmaması önemlidir. Tüm triko kazak ve erkek giyim koleksiyonunu https://www.dufy.com.tr sitesinden inceleyerek satın alabilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR