Erkekler Hakkında Az Bilinen Bilgiler

Her erkek birbirinden farklıdır. Ancak öyle durumlar var ki neredeyse her erkekte olan özellikler. Kadın ve erkek ilişkilerinde aralarındaki farkları tam olarak kimse bugüne kadar çözemedi. Gelin bakalım belli başlı konular neler?

Erkekler Hakkında Az Bilinen Bilgiler
Yayın Tarihi: 3.09.2019 20:15:00

Erkekler kadınlara oranla eşlerine çok daha fazla bağlı olurlar. Bu sebepten dolayı da çok daha kıskanç ve daha öfkeli olmaktadırlar. Kıskanmanın dozunu kaçırmamak gerek.



Erkekler genel olarak kızlara oranla çok daha az düşünmektedirler. Çok düşündüklerinde başları şiddetli derecede ağırır.

Yetişkin erkeğin beyni yetişkin bir kadına  oranla %10 daha büyüktür.



Genç erkek çocukların, kızlara oranla okulu bırakma durumları çok daha yüksektir. Kızlar okumayı severken maalesef erkekler okumaktan pek haz almazlar.



Adem elması erkeklerde ergenlik döneminde boynunda çıkan bir özelliktir.

Türkiye'de erkeklerinin %28'i kılıbıktır. Bu oran diğer Dünya erkeklerine göre daha düşüktür. Kılıbıklık kazanacak beyler.


Erkeklerin ağızları kadınlara oranla %65 (küfür) çok daha bozuktur. Kadınlar konuşurken kibar olmaya özen gösterirken erkekler direk argo kelimelere başvururlar.



18 ile 49 yaş arası erkeklerin sadece kadınları etkilemek için güzel giyindikleri herkes tarafından bilinmektedir. Oysa ki kadınlar da bu durum her iki tarafı da etkilemek yani hem erkekleri hem de kadınları etkilemek için yaptıkları bir durumdur. 



"Baba" kelimesi 16. yüzyılda İngilizler tarafından ortaya çıkarılmıştır. Kökü Galler'e dayanır.



Babalar günü Amerika'da ortaya çıkmıştır. Bir baba tek başına 6 çocuğunu büyüttüğüden dolayı her yıl babalar gün kutlanmaya başlanmıştır. Bir baba dünyaya özel bir gün sağladı.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR