Erkenci Kuş 19 Ocak var mı yok mu? Erkenci Kuş 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Star TV'nin çok sevilen dizisi Erkenci Kuş son olarak 26. bölümüyle ekranlara geldi. İki haftadır yayınlanmayan Erkenci Kuş sezon arası verdi. Peki Erkenci Kuş 19 Ocak var mı yok mu? Erkenci Kuş 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Erkenci Kuş 27. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Erkenci Kuş 19 Ocak var mı yok mu? Erkenci Kuş 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Yayın Tarihi: 19.01.2019 15:42:00

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman'ın paylaştığı Erkenci Kuş son olarak 26. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça karmaşık geçen 26. bölümün ardından Erkenci Kuş sezon arası verdi ve iki haftadır ekranlara gelmiyor. Peki Erkenci Kuş 19 Ocak var mı yok mu? Erkenci Kuş 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Erkenci Kuş 27. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Can'ın annesinin geldiği 26. bölüm herkesi çok eğlendirdi. Fakat Erkenci Kuş 27. bölüm fragmanı hala yayınlanmadı. Peki Erkenci Kuş 19 Ocak var mı yok mu? Erkenci Kuş 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Erkenci Kuş 27. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası yaz sezonunda başlayan Erkenci Kuş dizisini de etkiledi. Peki Erkenci Kuş 19 Ocak var mı yok mu? Erkenci Kuş 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Erkenci Kuş 27. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Ne yazık ki Erkenci Kuş 19 Ocak Cumartesi akşamı yani bu akşam Star TV ekranlarında olmayacak. Erkenci Kuş 27. bölüm fragmanı da yayınlanmadı. Peki Erkenci Kuş 27. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Henüz bununla ilgili net bir bilgi gelmedi. Dolayısıyla Erkenci Kuş 27. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Erkenci Kuş 19 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR