Erkenci Kuş 31. bölüm fragmanı yayınlandı! Sanem hastanelik oluyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi Erkenci Kuş'un 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş 31. bölüm fragmanında Sanem geçirdiği kaza ile Can'ı bir hayli korkuturken öte yandan da meydan okuyacak. İşte Erkenci Kuş 31. bölüm fragmanının detayları...

Erkenci Kuş 31. bölüm fragmanı yayınlandı! Sanem hastanelik oluyor
Yayın Tarihi: 18.02.2019 15:59:00

Başrollerini Can Yaman ve Demet Özdemir'in paylaştığı Erkenci Kuş'un 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş 31. bölümü herkes heyecanla bekliyor. Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümünden detaylar gelmeye devam ediyor. Erkenci Kuş 31. bölüm fragmanında ise Sanem ve Can cephesinde bir sürtüşme yaşanacak. İşte detaylar...

Erkenci Kuş 31. bölüm fragmanında işten istifa etmeye niyetlenen Sanem, Ceycey'in onu engellemesiyle karşılaşıyor.

Fakat Erkenci Kuş 31. bölüm fragmanının esas bombası Sanem'e çarpan araba oluyor. Karşıdan karşıya geçmek isterken Yiğit’in aracının çarpmasıyla hastanelik olan Sanem, Can’ı bir hayli korkutuyor.



Öte yandan Erkenci Kuş 31. bölüm fragmanında Can, Yiğit’e tepki gösterirken, Sanem’in hamlesiyle şoke oluyor. Yiğit’in iş teklifi yaptığı Sanem bunu düşüneceğini söyleyerek Can'a meydan okuyor.


Erkenci Kuş 31. bölümüyle 23 Şubat Cumartesi akşamı Star TV ekranlarında olacak.

Videodan Erkenci Kuş 31. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz...

İşte Erkenci Kuş 31. bölüm fragmanı:



Erkenci Kuş 30. bölümde neler yaşandı? 

Sanem’in kokusunu Fabbri’ye verdiğini öğrenen Can, büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştır. Sanem kendini ifade etmeye çalışsa da Can çok kırılmıştır ve kafasını toplamak için birkaç gün şehir dışına çıkmaya karar verir.

Sanem ve Can’ı barıştırmak için bunu fırsat bilen Emre bir plan yapar, Leyla ve Cey ceyden de destek alır. Aynı otelden Sanem için de bir oda ayarlarlar. Sanem başta istemese de otele gider.

Karşılaşmaları bir tesadüfmüş gibi davranır. Otelde katıldıkları seminerde yaptıkları hatalarla yüzleşme fırsatı bulurlar. Acaba bu plan, aşklarına kaldıkları yerden devam etmek için yeterli olacak mıdır?






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR