Erkenci Kuş Deren kimdir? Hangi oyuncu canlandırıyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi Erkenci Kuş cumartesi akşamlarının vazgeçilmez romantik komedisi. Dizinin başrolleri dışında diğer oyuncuları da bir hayli merak ediliyor. Peki Erkenci Kuş Deren kimdir? Hangi oyuncu canlandırıyor? İşte Erkenci Kuş dizisinin Deren'inin bilinmeyenleri...

Erkenci Kuş Deren kimdir? Hangi oyuncu canlandırıyor
Yayın Tarihi: 9.02.2019 14:46:00

Star TV'nin başarılı yapımlarından biri olan Erkenci Kuş çok seviliyor. Yaz aylarında başlayan romantik komedi dizisi kısa zamanda çok sevildi ve sezonda da cumartesi akşamlarının favorisi haline geldi.

Başrollerini Can Yaman ve Demet Özdemir'in paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin oyuncuları gerek performanslarıyla çok beğeniliyor ve merak ediliyor. İşte bunlardan biri de dizinin Deren Keskin'i... Peki Erkenci Kuş Deren kimdir? Hangi oyuncu canlandırıyor?



Erkenci Kuş'da Deren Keskin arakterine hayat veren başarılı oyuncu da Tuğçe Kumral. Peki Erkenci Kuş Deren kimdir? Hangi oyuncu canlandırıyor?

Erkenci Kuş dizisinin Deren karakteri: Başarılı, hırslı bir reklam dünyası kadını… Ajansın kreatifi, Aziz Bey’in en güvendiği elemanı. Baba parasıyla yurtdışında okumuş, sosyetik, şık ve havalı bir kadın olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Deren'e hayat veren Tuğçe Kumral ise çok merak ediliyor. Peki Erkenci Kuş Deren kimdir? Hangi oyuncu canlandırıyor?




Peki Erkenci Kuş Deren kimdir? Hangi oyuncu canlandırıyor?  İşte Erkenci Kuş dizisinin Deren'inin bilinmeyenleri...

Erkenci Kuş dizisinin Deren'i Tuğçe Kumral, 19 Mart 1983 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Güzelliği ve fiziği ile dikkatlerini üzerine çeken oyuncu, Gönül Çelen adlı sinema filminde rol alarak oyunculuk kariyerine ilk adımını atmıştır. 

Erkenci Kuş dizisinin Deren'i Tuğçe Kumral, eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nde tamamlamıştır. İlk televizyon deneyimini ise 2010 yılında rol aldığı Gönülçelen dizisi ile yaşamıştır.



Herşeye Rağmen, Eski Şehir, Yasak ve Asla Vazgeçmem gibi dizilerde rol almış olan Tuğçe Kumral, şimdi de Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş dizisinin kadrosunda yer alıyor ve dizinin hırslı kadını Deren karakterine hayat veriyor.

Erkenci Kuş dizisinin Deren'i Tuğçe Kumral, 1.67 metre boyunda, 52 kilo ve Balık burcudur.

Erkenci Kuş 29. bölümüyle bu akşam saat 20:00'da Star TV'de...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR