Erkenci Kuş'da itiraf zamanı Can hislerini nihayet itiraf ediyor

Star TV'nin yaz dönemi başlayan ve yeni sezonda da devam eden dizisi Erkenci Kuş'un 18. bölüm 2. fragmanı herkesi heyecanlandırdı. İşi bırakan Sanem'i geri getirmeye Can ise her şeyi itiraf etti.

Erkenci Kuş'da itiraf zamanı Can hislerini nihayet itiraf ediyor
Yayın Tarihi: 2.11.2018 14:59:00

Başrollerini Can Yaman ve Demet Özdemir'in paylaştığı yaz dizisi Erkenci Kuş, Cumartesi akşamlarının favori dizilerinden biri...

3 Kasım Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan dizinin 18. bölümünde ise işler değişecek. 

Sanem yaşananlardan sonra, istifa edip bakkalda çalışmaya başlıyor. Sanem’i işe geri getirmek için bakkala giden Can; Sanem'e istifa edemeyeceğini, yoksa büyük bir tazminat ödemek zorunda kalacağını anlatıyor.

Bu arada Can’ın bakkalda Sanem’e yardım ettiği anlar da izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak gibi görünüyor.


Bir şekilde Sanem’i ofise götürmeyi başaran Can, bindikleri asansörde Sanem’le tartışmaya başlıyor. Sanem ise artık dayanamayıp; Can'a her şeyi açıklamak istediğini ama onun gözünün içine bile bakmadığını söylüyor.

Can ise büyük bir itirafta bulunup; “Bakmıyorum, bakamıyorum çünkü, içim titriyor sana bakarken, tuz buz oluyor bütün iradem” sözlerini sarf ediyor.

Tam o sırada asansörde bozulunca, ikili asansörde mahsur kalıyor. Oldukça eğlenceli ve romantik olacağının sinyallerini veren 18. bölüm fragmanları ise izleyenleri çok heyecanlandırdı.

Yeni bölüm konusunda oldukça heyecanla Cumartesi akşamını bekleyen izleyiciler ise Can'ın itirafının ikilinin yeniden bir araya gelmesi için çok önemli olduğunu söylüyorlar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR