Ertuğrul Ersoy Galatasaray'da! Bursaspor'lu Ertuğrul Galatasaray'a transfer oluyor!

Transfer sezonunda Türk oyuncuları transfer etmeye yönelen Galatasaray, Bursaspor'dan Ertuğrul Ersoy'u transfer etti. Bursaspor'un stoper oyuncusu Ertuğrul Ersoy Galatasaray'a transfer oluyor.

Ertuğrul Ersoy Galatasaray'da! Bursaspor'lu Ertuğrul Galatasaray'a transfer oluyor!
Yayın Tarihi: 23.07.2019 14:42:00

Galatasaray, transfer sezonunda transferlere devam ediyor. Adem Büyük, Ozornwafor, Jimmy Durmaz, Okan Koçuk ve daha birçok isimle sözleşme imzalayan Galatasaray, bir Bursasporlu'yu daha transfer etmek için düğmeye basmıştı. Geçtiğimiz sezon küme düşen Bursaspor'da stoper oyuncusu Ertuğrul Ersoy Galatasaray'a imza atıyor! 

Ertuğrul Ersoy Galatasaray'la sözleşme imzalamaya çok yakın. Bursaspor'un küme düşmesiyle Süper Lig'de forma giymek isteyen Ertuğrul, Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etti. Ertuğrul Ersoy, kulübü Bursaspor ile sözleşmesini sona erdirip bonservissiz olarak Galatasaray'a imza atacak. 


ERTUĞRUL ERSOY GALATASARAY'DA 

Transfer sezonunu hızlı açan Galatasaray, defans bölgesini Ertuğrul Ersoy'la takviye edecek. Fatih Terim'in Ahmet Çalık ve Semih Kaya'nın gönderilmesini istediği belirtilirken, Ertuğrul'un ardından Galatasaray'ın 2-3 transfer daha yapması bekleniyor. 

Ertuğrul Ersoy, 1,87 boyunda ve 22 yaşında. Hava toplarındaki başarısıyla dikkat çeken Ertuğrul Ersoy, Fatih Terim'in istediği bir isimdi. Artık Galatasaray için sağlık kontrollerinden geçmesi ve resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR