Eski Yeni Emekli Fark Etmez! Emekliye Yeniden Ödeme Olacak! Cumhurbaşkanı Açıkladı

Eski Yeni Emekli Fark Etmez! Emekliye Yeniden Ödeme Olacak! Cumhurbaşkanı Açıkladı

Eski Yeni Emekli Fark Etmez! Emekliye Yeniden Ödeme Olacak! Cumhurbaşkanı Açıkladı
Yayın Tarihi: 30.09.2023 22:51:00

Son dakika haberine göre Türkiye'deki 10 milyon emekliye müjdeli bir haber geldi. Emekli olan vatandaşlar, kamu bankaları ve bazı özel bankaların düzenlediği kampanyalar sayesinde gelir belgesi olmadan düşük faiz oranlarıyla 30.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanabilecekler. Emekli maaşı hesapları üzerinden yapılan başvurularda, onaylanan krediler aynı gün içinde hesaplara yatırılacak.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar, kredi taleplerini internet bankacılığı aracılığıyla kolayca yapabilecekler. İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişiler, 3 ay erteleme fırsatıyla emekli kredisi almak için banka şubelerine de başvurabilecekler. Garanti Bankası ve Akbank, emekli müşterilerine kredi başvurularını banka şubeleri veya mobil uygulamalar üzerinden yapma imkanı sunuyor.

Emekli maaşı alan vatandaşlar, sadece ihtiyaç kredisi kullanmakla kalmayacak, aynı zamanda diğer bankalardaki borçlarını kapatabilmek için de borç kapatma kredisi alabilecekler. Kimlikleriyle banka şubelerine başvuru yaparak, diğer bankalardaki borçlarını ödeyebilecekler.

Bu kampanyalar, emeklilerin kredi kullanımını hızlı ve kolay hale getirerek, maddi sıkıntılarını hafifletmeyi amaçlıyor. Emekli maaşı alan vatandaşlar için büyük bir fırsat sunan bu kredi kampanyaları, Türkiye'deki emeklilerin yaşamlarını kolaylaştırmaya yardımcı olacak.

Ayrıca, emekli maaşı alan vatandaşlar, başvurularını internet bankacılığı üzerinden de yapabilecekler. Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank gibi kuruluşlar, emekli maaşı alan vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik kredi kampanyalarını online başvuru imkanıyla destekliyorlar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR