Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölüm fragmanı yayınlandı! İlyas gerçekten öldü mü

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz en son 121. bölümüyle ekranlara geldi ve sezon arası verdi. Ancak hasret bitti, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölüm fragmanı yayınlandı. Ancak 122. bölüm fragmanı herkesi şoke etti. Peki İlyas gerçekten öldü mü? İşte detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölüm fragmanı yayınlandı! İlyas gerçekten öldü mü
Yayın Tarihi: 21.01.2019 11:17:00

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Tarık Ünlüoğlu'nun paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 122. bölüm fragmanı yayınlandı. 

İlyas'ın tutuklanması ve akabinde bıçaklanmasıyla şaşkına dönen izleyiciler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölüm fragmanıyla adeta şok oldu. Çünkü Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölüm fragmanında Çakırbeyliler'in cenazesi var ve İlyas ortada yok. Peki İlyas gerçekten öldü mü?



Ozan Akbaba'nın canlandırdığı İlyas karakterinin öldüğü Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölüm fragmanına yansıdı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölüm fragmanında İlyas'ın ölmesinin açığa çıkması izleyenleri bir hayli üzdü. Bu duruma isyan eden izleyiciler İlyas'ın ölmesini hala kabul edemedi. Peki İlyas gerçekten öldü mü?


Henüz bunu net olarak bilemiyoruz. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölüm fragmanındaki bu olay büyük bir intikam planı da olabilir. Ancak İlyas Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölüm fragmanında görüldüğü gibi gerçekten öldüyse Çakırbeyliler bir acı daha yaşayacak demektir.

Son olarak yeni yıldan önceki hafta ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 3 haftadır sezon arasındaydı. Ancak hasret bu hafta bitiyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kaldığı yerden ekranlara geri dönüyor...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölümüyle 22 Ocak Salı akşamı ATV'de!

İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölüm fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR