Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde herkes şokta Ünal Kaplan ölecek mi

ATV'nin çok sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 114. bölümüyle ekranlara geldi. Ünal Kaplan'ın zehirlenmesi herkesin aklına aynı soruyu getirdi.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde herkes şokta Ünal Kaplan ölecek mi
Yayın Tarihi: 7.11.2018 14:01:00

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın dün akşam ekranlara gelen 114. bölümü izleyen herkesi şaşırttı. Başrollerini Oktay Kaynarca ve Tarık Ünlüoğlu'nun paylaştığı dizide Ünal Kaplan zehirlendi. 

Tarık Ünlüoğlu'nun hayat verdiği Ünal Kaplan karakteri yere yığılırken, Hızır onu tutunca izleyiciler de endişelendi. Hal böyle olunca herkesin aklına "Ünal Kaplan ölecek mi?" sorusu geldi. 




Bölümün finalinde Hızır yemek yerken yardımcısı geldi ve Ünal Kaplan’ın geldiğini, ayakta duramadığını söyledi. Kapıya giden Hızır ise karşısında Ünal’ı bayılmak üzereyken görünce çok şaşırdı. Hızır düşmesin diye Ünal'ı tuttu. Tam o sırada Ünal, kendisini zehirlediklerini söyledi ve yere yığıldı. Burnundan kan gelen Ünal yerde hareketsiz kaldı. 

İzleyiciler de bu sahnelere çok şaşırdı ve endişelendi. Ünal'ın ölmeyeceğini düşünen izleyiciler ise o ölürse dizinin bir hayli kan kaybedeceğini düşünüyor.

Ünal'ın akıbetinin ne olacağını haftaya ekranlara gelecek 115. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR