Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dört yeni oyuncu dahil oldu! Façalı ailesi geliyor

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a sezon arasından sonra 4 yeni oyuncu daha katılıyor. 3 haftalık sezon arasından sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölümüyle bu hafta ekranlarda olacak. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a katılan 4 yeni oyuncu kim? İşte detaylar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dört yeni oyuncu dahil oldu! Façalı ailesi geliyor
Yayın Tarihi: 21.01.2019 14:45:00

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu ve Ozan Akbaba'nın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a dört yeni oyuncu daha katılıyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a katılan 4 yeni oyuncu kim?

ATV’nin 4 sezondur salı akşamlarına damgasını vuran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 3 haftalık sezon arasından sonra bu hafta 122. bölümüyle izleyicileriyle buluşacak. 

Ancak fenomen olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin izleyicilerine bir sürprizi var. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dört yeni oyuncu daha katılıyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a katılan 4 yeni oyuncu kim?



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine yeni bölümlerde Façalı Ailesi katılıyor. 


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde tansiyonunu iyice artıracak olan Façalı Ailesi’nin fertlerini ise son olarak "Müslüm" filmindeki performansıyla beğeni toplayan Turgut Tunçalp, BluTV'de yayınlanan "Börü" dizisi sayesinde ünü yurtdışına da taşan Emir Benderlioğlu ve "Şahin Tepesi" dizisiyle dikkatleri üzerine çeken İlhan Şen canlandırıyor.

Öte yandan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Çakırbeyli Ailesi’ne ise Gözde Okur katıldı. 

Zengin Kız Fakir Oğlan dizisiyle akıllarda yer eden Gözde Okur, artık Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölümüyle 22 Ocak Salı akşamı ATV'de!

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR