Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri rest çekti Tipi ölürse biz yokuz

ATV'nin fenomen haline gelen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 115. bölümüyle ekranlara geldi. Dünkü bölümde İlyas hainin peşine düştü.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri rest çekti Tipi ölürse biz yokuz
Yayın Tarihi: 14.11.2018 14:46:00

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Tarık Ünlüoğlu'nun paylaştığı dizide, Hızır yerini İlyas'a bırakmış ve yeni lider o olmuştur. Fakat bu durumu hoş bulmayan Alparslan ise amcasını itaat etmedi.

Hal böyle olunca İlyas da Alparslan'ı itaatsizlikle suçladı ve onu sildiğini söyledi. Hızır da iki Çakırbeyli arasındaki anlaşmazlıktan rahatsızdır. İlyas'a yapılan her şeyi kendine yapılmış kabul ettiği için Alparslan'a kızar. 

Alpaslan yine de sınırları zorlamak zorunda olduğunu düşündü ve fedailere net bir mesaj yolladı:  "Ya haini verin ya da ben yokum!" dedi.

İzzet'in önündeki engelleri tek tek ortadan kaldıran Ateş için çember daralmıştır. İlyas dört bir yandan saldırırken, İzzet ve Ateş tekrar bir araya gelerek, ortaklıklarını devam ettirebilmek adına büyük bir oyun hazırlar. Herkesin yıkımına neden olabilecek bu oyunun kurbanı ise Tipi olacaktır...


Tipi'nin hain olduğunun iddia edilmesi üzerine İlyas çıldırmış ve hesap sormak için Tipi'yi getirtti. Bu sahnelere tahammül edemeyen izleyiciler ise bu kez resti çekti.

Tipi'yi çok seven izleyiciler bu haksızlığa tahammül edemeyeceklerini ve İlyas onu öldürürse diziyi bir daha izlemeyeceklerini dile getirdiler.

Tipi'nin akıbetinin ne olacağını önümüzdeki hafta ekranlara gelecek yeni bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...

 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR