Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a şaşırtan müdahale! ATV duruma el koydu

ATV fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili yaşanan finansal soruna el koydu. Dizi 124. bölümü itibariyle ATV İç Yapımlar'a devredildi. İşte detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a şaşırtan müdahale! ATV duruma el koydu
Yayın Tarihi: 13.02.2019 10:19:00

ATV'nin 4 sezondur ekranlara gelen fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş bir değişiklik yaşandı. Dizinin yapımcısı artık Raci Şaşmaz değil... 

Başrollerini Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Mustafa Üstündağ ve Tarık Ünlüoğlu'nun paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 124. bölümüyle ekranlara geldi.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son fragmanında ve yeni bölümünde yapımcı Raci Şaşmaz'ın adının yer almaması dikkat çekti. Bunun nedeninin ise ATV'nin aldığı karar olduğu ortaya çıktı.

ATV yönetimi dizinin yapımcılığını Raci Şaşmaz'dan alıp ATV İç Yapımlar'a devretti.

İnşaat yatırımları nedeniyle büyük bir mali kriz yaşayan Raci Şaşmaz'ın uzun süredir ekibe ödeme yapamadığı, 20 bölüm alacağı kalan dizi çalışanları olduğu biliniyordu. ATV yönetiminin ise 124. bölümden itibaren finansal sorunları çözüme kavuşturabilmek için projeyi İç Yapımlar'ın bünyesine aldığı öğrenildi. Artık Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın maddi faturalıTurkuvaz Medya'ya kesilecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR