Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Çakırbeyliler oyunu bozdu herkes rahat bir nefes aldı

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 119. bölümüyle ekranlara geldi. Suların durulmadığı 119. bölümde İzzet'i emriyle Tuncay, İlyas'ı öldürmek için tuzak kurdu. Peki İlyas öldü mü? İşte detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Çakırbeyliler oyunu bozdu herkes rahat bir nefes aldı
Yayın Tarihi: 12.12.2018 16:12:00

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Tarık Ünlüoğlu'nun paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 119. bölümüyle ekranlara geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 119. bölümünde Hızır, Çakırbeylilere yapılan hainliğin bedelini Sultan'a ödettikten sonra ortaya çıkan Baran sokaklardaki torbacıları öldürdü.

Öte yandan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da İlyas'ı öldürmek için plan yapan İzzet, saldırı emrini Tuncay'a verdi.



 Ancak Çakırbeyli ailesi bu saldırıdan haberdar olunca bir plan yaptılar. İçine çelik yelek giyen İlyas saldırıya uğrayacağını bilmesine rağmen dışarı çıktı. Temizlik görevlisi kılığında sokağa gelen saldırganlar ise İlyas'ı göğsünden vurdu. Alpaslan ve adamları da o pusuya yattıkları yerden saldırganları vurdu. 


Başka bir yerden saldırıyı izleyen Tuncay, yere düşen İlyas'ın öldüğünü sandı ve İzzet'e haber verdi.

Ama 119. bölümün finalinde esas tuzağı Hızır Çakırbeyli kurdu. İzzet'in adamı Sabri'yi satın alan Çakırbeyliler, Sabri sayesinde İzzet'in konvoyunun önünü kesti.

Konvoyu kesenin Hızır olduğunu anlayan İzzet ihanete uğradığını anladı ama artık çok geçti. İzzet'in karşısına dikilen Hızır ise "Bu ne ölüm güzelliği İzzet" dedi.

İzzet'e ne olduğunu henüz bilmiyoruz ama Hızır'ın bunu onun yanına bırakmayacağı ortada...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR