Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır gözlerini açtı herkes oh dedi

ATV'nin fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Salı akşamı 113. bölümüyle ekranlara geldi. Geçtiğimiz bölümde Hızır vurulmuştu.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır gözlerini açtı herkes oh dedi
Yayın Tarihi: 1.11.2018 10:59:00

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Tarık Ünlüoğlu'nun paylaştığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, dört sezondur çok seviliyor.

Dizide bu sezon birkaç ayrılık yaşanmıştı. Diziden ilk olarak Ceylan karakterine hayat veren Sanem Çelik'in ayrılmıştı. Sonrasında ise özel hayatı nedeniyle Meryem'e hayat veren Deniz Çakır'ın diziden ayrılması istenmişti. Başrol oyuncusu kadınların diziden ayrılmasıyla hikaye bambaşka bir yere evrilmişti.

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 113. bölümüyle de çok konuşuldu. Geçtiğimiz hafta Ateş tarafından vurulan Hızır, ölümle burun burunaydı.


Bütün Çakırbeyli ailesinin dağıldığı bölümde abisinin vurulmasından en çok İlyas etkilendi. Hızır'ın ölmesinden çok korkan izleyiciler ise Hızır Reis'in uyanmasıyla rahat bir nefes aldı.

Şahin ağayla ölümle ilgili kısa bir konuşma yapan Hızır ise izleyenleri çok etkiledi.

"Oh reis uyandı!", "Sensiz olur muydu Hızır Reis be!", "Allahım sana şükürler olsun!", "Reis candır gerisi heyecandır!", "Hızır olmazsa tadı olmazdı!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Hızır'ın uyanmasıyla rahat bir nefes aldı.

Hızır'ın intikamını nasıl alacağını, Çakırbeyli ailesinin neler yapacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR