Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da ölümler bitmiyor!

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 111. bölümüyle ekranlara geldi. Uzun zamandır karakterlerin bir bir öldüğü diziye bir karakter daha veda etti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da ölümler bitmiyor!
Yayın Tarihi: 17.10.2018 16:37:00

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Tarık Ünlüoğlu'nun paylaştığı dizi, Salı akşamları ekranlara geliyor. 4 sezondur ekranlara gelen dizi adeta fenomen oldu.

Dünkü bölümde Muzi'nin tuzağına düşen Hızır ve arkadaşları ölümle burun buruna geldi. Keskin nişancı Meltem'in ateş etmesiyle kurtulan Hızır, İlyas ve Alpaslan derin bir oh çekti. Muzi ise kayıplara karıştı. Ancak Muzi intikam almaya devam etti ve Tipi’yi vurdurdu. Tipi bu saldırıdan giydiği çelik yelek sayesinde kurtulmayı başardı.

Dizinin finalinde ise yine bir ölüm yaşandı. Geçtiğimiz bölümde Hakan Meriçliler'in veda ettiği diziye, dünkü bölümde de Erdal Küçükkömürcü'nün canlandırdığı Davut karakteri veda etti.




Ateş ve Muzi'nin kararıyla öldürülmesine karar verilen Davut, Muzi'nin emriyle Ateş tarafından tek kurşunla öldürüldü. Hızır ise çok sevdiği Davut’un cesedini evinde bulunca büyük üzüntü yaşadı.

İzleyicileri de etkileyen bu ölüm sosyal medyada çok konuşuldu. "Ah be Davut!", "Herkes öldü artık!", "Davut bile öldü!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Davut'un ölümüyle dengelerin nasıl değişeceğini bir hayli merak ediyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR