Esra Erol ve Müge Anlı'da Şok Eden Olaylar bitmiyor! Yayından Kaldırılma başvurusu Savaş çıkarttı! RTÜK karıştı

Herkes geçtiğimiz günlerde ATV ekranlarında Esra Erol'un programında bir olay ile karşılaşıp şok olmuştur.  Bu olay günlerce konuşurken şimdi Müge Anlı'nın programında yaşanan olay herkesi şoke etti.  Müge Anlı bile bu olay karşısında ne yapacağını bilemedi ve çok utandı.  İzleyiciler bu olayı duyun

Esra Erol ve Müge Anlı'da Şok Eden Olaylar bitmiyor! Yayından Kaldırılma başvurusu Savaş çıkarttı! RTÜK karıştı
Yayın Tarihi: 4.10.2020 14:42:00

Herkes geçtiğimiz günlerde ATV ekranlarında Esra Erol'un programında bir olay ile karşılaşıp şok olmuştur.  Bu olay günlerce konuşurken şimdi Müge Anlı'nın programında yaşanan olay herkesi şoke etti.  Müge Anlı bile bu olay karşısında ne yapacağını bilemedi ve çok utandı.  İzleyiciler bu olayı duyunca bu kadar da olmaz diyerek tepkilerini dile getirdiler.
 
 Geçtiğimiz günlerde Esra Erol'da bir olay gündeme oturmuştu.  Vatandaşlar bunun şokunu atlatamadı an şimdi Müge Anlı programında aynı olay ile karşı karşıya kaldılar.  Vatandaşlar bu olay karşısında şok oldular ve neye uğradıklarını şaşırdılar
 
 Geçtiğimiz günlerde Esra Erol'da neler oldu?  Herkesin tepkisini çeken bu olay ne?
 


Geçtiğimiz günlerde Esra Erol'da programını inanılmaz şaşkınlık ile herkes izledi. Günümüzde o kadar kirli ve karmaşık ilişkiler mevcut ki bu TV ekranlarına bile ulaştı. Bu olaylar karşısında izleyici şok oldu ve tepkilerini sosyal medya üzerinden belirtti. Geçtiğimiz hafta Esra Erol’da programında bir kadın kocasını komşusu ile aldatmış ve dna sonucuna göre bebeğinin babası eşi değil de komşusu çıkmıştı. Vatandaşlar bu konuyu şaşkınlık içerisinde dinledi ve tepki verdi. Herkes günlerce bu olayı dinledi. Esra Erol’da programında dns testi açıklandı ve kadını bebeği kocasından değil de komşusundan çıkınca kadın sevinç çığlıklarını attı.  Bu rezalet vatandaşlar tarafından çok konuşuldu ve konuşulmaya devam ediyor.  Henüz bu rezalet kapanmamışken şimdide müge anlı bu tarz olaylar ile karşılaştı. İşte detaylar
 
Müge Anlıdaki Yasak Aşk Rezaleti!



 
Esra Erol’un  programda yaşanan skandaldan sonra şimdi de Müge Anlı'da gerçekleşen Skandal çok ses getirdi.  Hüseyin Arslan isimli kişi Bundan 3 sene evvel iş kazası geçirdi ve sonrasında  yaşamını yitirdi.  Fakat ölümü şüpheli olmakla beraber,  talihsiz adamın cinayete kurban gittiği de düşünülüyor.
 
Gelen bilgiye göre hayatını kaybeden Hüseyin Aslan isimli kişi ile beraber aynı inşaatta  Âdem isimli bir kişide çalışmaktaydı.  Canlı yayında Hüseyin Aslan'ın karısı ve Âdem’in ilişkileri olduğu belirtildi.  Bu olayda canlı yayına birçok kişi bağlandı ve Hüseyin Arslan ın karısının daha bir kaç kişiler sevgili olduklarını söyledi.  Bu olay karşısında herkes ne yapacağını şaşırdı. Müge anlı bile bir kaç dakika bir şey diyemedi ve buz kesti.
 
Eşinin Vefatından Üzerinden 2ay Geçmeden Evlendi
 
İnşaattan düşüp hayatını kaybettiği bilinen Hüseyin Arslan ın eşi, eşini toprağa verdikten sonra 2 ay içerisinde inşaatta eşi ile beraber çalışan âdem isimli kişiyle evlilik yaptı. Bu konular müge anlıda işlenirken müge anlıya bir kişi katıldı ve emel isimli kadının bir kaç kişiyle daha ilişkisi olduğunu ve bunu kendi gözleriyle gördüğünü söyledi.  İzleyicilerin bu şekilde konuşması Müge Anlı'da dâhil bütün herkesi şok etti ve Düşündürdü. Müge Anlı izleyicinin Bu itirafı etmesi üzerine yayına Kısa bir süre ara verdi ve reklama girdi.
 
Hüseyin Aslan cinayet sebebiyle mi hayatını kaybetti?
 
 İzleyicilerin yayına bağlanması ve itirafları etmeleri üzerine aynı zamanda  Hüseyin Aslan'ın eşinin inşaatta çalıştığı arkadaşı Âdem ile evlenmesi nedeni ile Hüseyin Aslan'ın cinayete kurban gittiği düşünülüyor.  Konu hakkında tam detaylı bir bilgi mevcut değil.   Hüseyin Aslan'ın akrabaları Müge Anlı ‘ya başvurarak bu konunun açıklığa çıkmasını istiyorlar. Müge Anlı bu konu hakkında araştırma ve inceleme çalışmalarına  başladı.  Bu konunun açığa çıkmasına vatandaşlar dört gözle bekliyorlar. Pazartesi günü Hüseyin Arslan ile ilgili yayında neler olacak? Bunun için pazartesi günü müge anlı ile tatlı sertte programını izleyip göreceğiz.

Skandallar sonrası Rtük karıştı!

Esra Erol ve Müge Anlı bitmek bilmeyen skandallar sonrası RTÜK'te ikiye bölündü. Kimi rtük üyesi Esra Erol ve Müge Anlı RTÜK koruyor derken, kimisi biz yayından kaldırılması için elimizden geleni yapıyoruz yorumlarında bulundu.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR