Esra Erol'da izle Son bölüm Öznür Çoban kimdir nereli Celali Egemen şok etti

Esra Erol'da izle. Esra Erol'da son bölüm izle. ATV ekranlarında yayınlanan programda son bölüm ekranlarda kanları dondurdu. Esra Erol'da gizli tanık resmi nikahlı eşi tarafından gece kulübüne satıldığını söyledi.

Esra Erol'da izle Son bölüm Öznür Çoban kimdir nereli Celali Egemen şok etti
Yayın Tarihi: 28.01.2019 17:47:00

Esra Erol'da son bölüm izle. ATV ekranlarında 28 Ocak 2019 pazartesi günü ekranlara gelen bölümde gizli tanık şok etkisi yarattı. Esra Erol izle 28 Ocak pazartesi günü ekrana gelen bölümde Celali Egemen ve engelli karısı Öznür Çoban hayatı merak ediliyor. Esra Erol'da izle 28 ocak bölümünde 8 yıllık kayıp Öznur Çoban hayatı merak edilirken gizli tanık herşeyi açıkladı. Esra Erol'da Öznur Çoban kimdir, nereli merak ediliyor.

Esra Erol'da 28 Ocak 2019 yeni bölüm

Esra Erol'da 28 ocak yeni bölümde Celali Egemen, 8 yıldır zorla tuttuğu zihinsel engelli Öznur'u teslim edecek mi? Öznur özgürlüğüne kavuşacak mı merak ediliyor. Gizli tanık programa katıldığı ve bir mekandan çıkması için istenilen paraların hepsinin ardından Celali Egemen mi var merak ediliyor.

Programa katıan gizli tanık Paşa, lakaplı bir kişinin yaptıkları karşısında adeta şok etti. Büyük paraların döndüğü olaylarda Celali Egemen gerçekleri merak ediliyor. Olaya menajer de dahil oldu ancak o mekan sahiplerinden farklı kişilerle çalıştırılıyor. 


ATV fenomen programı Esra Erol, Öznur'u bulabilecek mi? Öznur nerede yaşıyor ve Celali Egemen'in elinde mi merak ediliyor. Esra Erol'da 28 Ocak ekran başında olanlar neler yaşadığını ve neler yaptığını şok etti. Müşterinin masasına oturdukdan sonra hoşgeldin olayları sonrası sohbet muhabbet ettirilerek çalıştıranlar bulunabilecek mi merak ediliyor.

Esra Erol'da Son bölüm Öznur Çoban hikayesi izle


Edirne uzunköprü'de çalıştırdığı öğrenilen Öznur için neden kimse yapamıyor merak ediliyor. Edirne Uzunköprü'de Öznur'un çalıştırdığı mekan merak ediliyor ancak ismi sır gibi saklanıyor. Öznur Çoban'ın 8 yıldır bulunamaması sonrası oradan nasıl alınacağı tartışılıyor.

Esra Erol'da Öznur Çoban olayı çözülmesi için her yerden destek bekliyor. Paşa ve Celali Egemen yaptıkları takaslardan kurtulması da oldukça zor. Ailesi 36 bin ödemediği için gizli tanıkta uzunca bir süre çalıştırıldı. 

Ayrıca çocuğu olanlarında bakıcılara verildiğini ve patronların çocuklarada baktırıldı söylendi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR