Ev araba alma bankaya yatır faizle yaşa! İşte Bankaların yüksek mevduat faizleri!

Hangi banka ne kadar faiz veriyor? Bankaların mevduat faiz oranları nedir? İşte ev araba yatırımı yapmak yerine bankaların yüksek faizler verdiği şu günlerde paranızı katlayacak mevduat faizi oranları!

Ev araba alma bankaya yatır faizle yaşa! İşte Bankaların yüksek mevduat faizleri!
Yayın Tarihi: 13.10.2023 15:00:00

Vatandaş artık parasını değerlendirmek için gayrimenkul alımı ve satımı yapmak yerine bankaların yüksek mevduat faiz oranlarından yararlanarak paralarını değerlendiriyor. Peki hangi banka ne kadar faiz veriyor? Bankaların mevduat faiz oranları nedir?

Bankada parası olanlar paranızı katlayacak, paranızı değerlendirecek o yöntem açıklandı. Son dönemlerde gayrimenkul yatırımı yerine bankaların mevduat faizleri ile paranızı değerlendirmek daha karlı görüşü hız kazandı.

Gayrimenkullerin fahiş fiyatlara ulaştı günümüzde vatandaşlar parasını değerlendirmek ve geleceğini garantiye almak için bankaların yüksek mevduat faizlerindan yararlanmaya başladı. Peki hangi banka daha çok faiz veriyor, ne kadar paraya ne kadar faiz uygulanıyor?

BANKA BANKA MEVDUAT FAİZ HESAPLAMA

Son dönemde yatırım aracı olarak rağbet gören mevduat hesaplarında büyük bir artış yaşandı. Mevduat hesaplarındaki faiz oranlarının artışı vatandaşın parasını değerlendirmek için büyük bir fırsat kapısı açtı. Birikimi olan vatandaşlar artık gayrimenkul almak yerine parasını bankaların yüksek faizlerin da yararlanarak mevduat hesaplarına yatırıyor. Böylelikle birikimi olan vatandaşların parası bankada yüksek mevduat faiz oranları ile daha da değerleniyor. Peki bankaların verdiği mevduat faizleri aylık gelirleri ne kadar ve neye göre hesaplanıyor? İşte tüm bankaların yıllık faiz oranları vade sonu kazanacağınız bakiye oranları ve net kazancınızı gösteren tabloyu sizler için hazırladık!

Akbank

Yıllık Faiz Oranı: %40,00

Odeabank


Yıllık Faiz Oranı: %43,00

DenizBank

Yıllık Faiz Oranı: %41,00

CEPTETEB

Yıllık Faiz Oranı: %40,00

ING

Yıllık Faiz Oranı: %40,00

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR