EV Hanımları ve Emeklilere Müjde Geldi! Karşılıksız Başvuru Yapanlara 10000 TL Nakit ödeme Yapılacak

Son dakika kampanyası ile emekliye müjdeler geldi! Ev hanımları da başvuru yapabilecek! 

EV Hanımları ve Emeklilere Müjde Geldi! Karşılıksız Başvuru Yapanlara 10000 TL Nakit ödeme Yapılacak
Yayın Tarihi: 5.09.2023 14:36:00

Ev hanımlarına ve emeklileri 10.000 TL'ye kadar nakit Ödeme yapacak olan banka açıklandı. PTT üzerinden başlatılan yeni nakit kampanyasında ev hanımları ve emeklileri 10.000 TL'ye kadar nakit ödeme verileceği duyuruldu. ev hanımları ve emekliler için yapılan yeni başvurularda 10.000 TL nakit ödeme alacak olan tüm bireysel müşterilere başvurular gerçekleştirerek hemen ödeme verilecektir.

***

10.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacınızın olması durumunda PTT üzerinden kredi puanınızın düşük olması durumunda bile nakit kredi kullanabilecek ve ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabileceksiniz. acil ihtiyacınızın olması durumunda PTT ve aktif Bank üzerinden başlatılan bireysel tüketici kredisi kampanyasında PTT üzerinden cep telefonu üzerinden SMS atarak da başvuru gerçekleştirerek nakit kredi kullanabileceksiniz.

***

PTT ve aktif Bank aracılığı ile birlikte verilecek olan bu kredilerde daha önce bankalardan kredi ve kredi kartı kullanmış olan tüm bireysel müşterilere 10.000 TL'ye kadar nakit ödeme verileceği açıklandı. emekli olan ve ev hanımı olan kişilerde başvurularını gerçekleştirebiliyor. PTT üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız Cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak hemen hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz. PTT yazıp boşluk bırakıp 11 haneli t.c kimlik numaranızı da yazdıktan sonra bu mesajı 30 50 numarasına göndererek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaksınız. 30 50 numarasına mesaj göndererek bireysel kredi kampanyasına katılacak olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde Kredi ödemeleri verilmektedir. 30 50 numarasına katılarak başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlar için üç ay ertelemeli bireysel tüketici kredisi kullandırılmaktadır. PTT üzerinden kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların emekli olmaları durumunda emekli maaş hesapları üzerinden işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekiyor. PTT üzerinden emekli maaşı almıyorsanız maaşınızı buraya taşıyarak hemen ödeme alabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR