Ev hanımlarına 2.588 TL ödeme yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan ev hanımlarının beklediği o haber geldi!

Ev hanımlarına 2.588 TL ödeme yapılacak!
Yayın Tarihi: 21.10.2023 20:00:00

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan ev hanımlarına destek ödemesine dair yeni gelişmeler açıklanadı. Ev ekonomisine katkı sağlamaları açısından ev hanımlarına her ay ödeme yapılmasına dair kararda rakam güncellendi! Peki ev hanımlarına ne kadar ödeme yapılacak?

Hükümetten çalışmayan/çalışamayan kadınlara destek ödemesine dair proje geliştirileceği daha önce de gündeme gelmişti. Hatta yıllardır ev hanımlarının emekilik meselesi ha çözüldü ha çözülecek denmişti. Bakanlıktan ekonomik kriz günlerinden geçtiğimiz şu günlerde ev hanımlarına destek yapılacağı açıklandı.

Devletten ev hanımlarına büyük müjde geldi. Ev hanımlarına 2.588 TL nakit destek yardımı yapılacak. Peki ev hanımlarına yapılacak olan 2.588 TL destek parasına başvuru şartları neler? Kimler bu yardımdan faydalanabilecek? İşte detaylar!


Ev hanımlarının heeycanla beklediği o müjdeli haber geldi. Ev hanımlarına 2.588 TL nakit desteğine dair ödeme yapılacak. Ev hanımlarına her ay 2.588 TL ödeme verilmesi uzun zamandır gündemdeydi. Karara dair detaylar da ortaya çıktı. Ev hanımlarına müjdeli haber geldi. Ev hanımlarının aile ekonomisine destekde bulunabilmesi için devletten 2.588 TL yardım ödemesi yapılacak. Peki kimler bu ödemelerden yararlanacak? Devletten ev hanımlarına yatırılacak destek paketi için şartlar açıklandı. Şartları sağlayan ev hanımlarına her ay düzenli destek ödemesi yapılacak. Peki bu şartlar nelerdir?

EV HANIMLARININ RÜYASI GERÇEKLEŞİYOR

Paraya ihtiyacı olan çalışmayan ev hanımlarının rüyası gerçek oluyor. Devletten ev hanımlarına 2.588 TL nakit desteği geliyor.

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yapılan destek paketlerinden biri de ev hanımlarına yapılacak olan destek paketi. Ev Hanımlarına PTT’den ödeme yapılacak. Bu kapsamda eşini kaybetmiş, çalışamayan ev hanımlarına her ay 2.588 TL ödeme yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyen ev hanımları e-devlet üzerinden T.C kimlik numaraları ile başvurularını gerçekleştirebilirler. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR