Ev hanımlarına 30 bin TL ödeme yapılacağı açıklandı!

Ev hanımlarına 30 bin TL ödeme yapılacağı açıklandı!

Ev hanımlarına 30 bin TL ödeme yapılacağı açıklandı!
Yayın Tarihi: 28.06.2023 22:00:00

PTT ve Aktif Bank arasındaki anlaşma kapsamında başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyası, devam ediyor. Kampanya dahilinde 30.000 TL'ye kadar ve 36 ay vadeli ödemeler, PTT aracılığıyla sizlere ulaştırılıyor.

Son dönemde gerçekleştirdiği kampanyalarla adından söz ettiren PTT, ev hanımlarının da kredi alabileceği haberiyle dikkat çekiyor. Emekli olanlar, bireysel müşteriler ve ev hanımları, PTT üzerinden başvurularını gerçekleştirerek kredi alabilme imkanına sahip.

PTT aracılığıyla kredi kampanyasına katılmak isteyenler, belirli şartlar doğrultusunda başvurularını yapabiliyor. Kredi ödemeleri aynı gün içinde hesaplara yatırılarak hızlı bir şekilde kullanıma sunuluyor.

Ev hanımlarına yönelik bu kredi kampanyasında PTT, uygun faiz oranlarıyla işlem yapacak ve onaylanan kredileri hızlı bir şekilde hesaplara yatırarak kullanıma sunacak. Acil ihtiyacınız varsa, cep telefonunuzdan mesaj atarak bu kampanyaya katılma şansına sahipsiniz.

PTT ve Aktif Bank, Ev Hanımlarına Kredi Ödemesi Yapacak!

Aktifbank'ın n-kolay kredi adlı kampanyası, internet üzerinden 30.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunmaktadır. Ev hanımlarının bankalardan onay alamaması durumunda, Aktif Bank'ın ihtiyaç kredisine başvurabilirsiniz.

Kredi başvurusu için "kredi" yazıp bir boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı yazıp 30 50'ye göndermeniz yeterlidir. Başvurunuzdan sonra 10 dakika içinde cep telefonunuza kredi sonucunuz gelecektir. Onaylanan krediler banka şubelerinden kullanılmaz. Banka personeli size iş veya ev adresinize gelerek krediyi kullanmanızı sağlayacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR