Ever Banega'da işlem tamam! Galatasaray Ever Banega'yı Kap'a Bildirecek!

Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu Sevilla'nın orta saha oyuncusu Ever Banega'da işlem tamam! Banega Galatasaray'da! Ever Banega'nın kısa sürede KAP'a açıklanması bekleniyor.

Ever Banega'da işlem tamam! Galatasaray Ever Banega'yı Kap'a Bildirecek!
Yayın Tarihi: 17.06.2019 18:23:00

FOX Sports İspanya'ya göre Ever Banega Galatasaray'da! 30 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Ever Banega Galatasaray ile sözleşmeyi imzaladı! Sevilla'nın orta saha oyuncusu Ever Banega, uzun süredir Galatasaray'ın radarındaydı. Galatasaray, yıldız oyuncuya 3 yıllık sözleşme önermiş, Banega'nın cevabı bekleniyordu. Arjantin'e dönmeyeceğini aktaran Ever Banega'nın yeni adresi Galatasaray oldu!

Ever Banega, Arjantin ekiplerinden Estudiantes'e ret cevabı verince Galatasaray'ın şansı daha da artmıştı. Yıllık 3 milyon euro garanti ücretten 3 yıllık sözleşme öneren Cimbom, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olmasından dolayı Ever Banega'yı kaptı! Banega, Galatasaray'ı seçti ve Cimbom yeni dinamosunu transfer etmiş oldu!


SEVİLLA'YA 7 MİLYON EURO ÖDENECEK!

30 yaşındaki Arjantinli orta saha Ever Banega için Sevilla kulübüne Galatasaray 7 milyon euro teklif etti! Banega'nın da Galatasaray'ı istemesinin ardından Sevilla'nın 8 milyon euroluk bonservis talebini 7 milyon euro'ya düşürmesi ve kulüplerin de el sıkışması bekleniyor.

Sevilla ile Galatasaray'ın anlaşmasının ardından Ever Banega Kamu Aydınlatma Platformu KAP'a bildirilecek. Galatasaray taraftarı heyecanla KAP açıklamasını bekliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR