Everton'lı Cenk Tosun: Tüylerim Diken Diken Oldu

Devre arasında Beşiktaş'tan Everton'a, 22 milyon euro karşılığında transfer olarak rekor kıran Milli futbolcu Cenk Tosun, Everton resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

Everton'lı Cenk Tosun: Tüylerim Diken Diken Oldu
Yayın Tarihi: 4.04.2018 16:51:00

Cenk Tosun, yaptığı röportajda Türkiye ile Almanya arasındaki Milli takım seçim sürecinden İngiliz ekibi Everton'da son haftalarda gösterdiği performansa kadar pek çok konuya dair açıklamalarda bulundu.

Ara transfer döneminde Beşiktaş’tan ayrılarak İngiliz ekibi Everton'ın yolunu tutan forvet, “Sadece iyi bir futbolcu olmanın yeterli olduğunu sanmıyorum. İyi bir insan olmayı hedefliyorum. Beşiktaş’taki arkadaşlarımı özleyeceğim ancak İngiltere’de yapmama gereken şeyler var” dedi.



Everton’daki genel performansını değerlendiren Cenk, "Tottenham maçında çok fazla antrenman yapamadan çıktım ve performansımı etkiledi. Lig arasında tatil yapamadım. Ama sonrasında 2-3 hafta içerisinde toparladım." sözlerini söyledi.


Brighton maçında iki golle yıldızlaştığı maçla ilgili konuşan Cenk Tosun, “Fiziksel gücünüzü arttırıp form yakalarsınız. Attığım gollerle gelen puanlarla gurur duydum. Goodison Park’ta attığım iki golü unutmayacağım. Taraftarların çıldırdığını gördüm ve tüylerim diken diken oldu” derken kendisi için yapılan beste için "Beni gerçekten heyecanlandırıyor” dedi.



Alman Milli Takımı yerine Türk Milli Takımı’nı seçmesi hakkında konuşan Tosun, “Vatanseverlik, ailemizin temel değerlerinden biridir. Maçtan önce milli marşımız çaldığında hep kendimi hareketlenmeye hazırlarım. Yani, iki milli takım arasında seçim yapmak benim için inanılmaz derecede kolaydı.” ifadelerini kullandı.

Everton’daki takım ortamının mükemmel bir seviyede olduğunu söyleyen golcü oyuncu, “Everton’da harika bir kadro var. Takımdaki herkesle iyi geçinirim ve gerçekten onlardan biri gibi hissediyorum. Deneyimli ve ünlü oyuncular olsa da kimse kibirli değil.” sözlerini kaydetti.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR