Evim dizisinden ilk görüntü geldi! Evim hangi kanalda yayınlanacak? Ne zaman başlayacak

Son olarak Erkenci Kuş dizisinde boy gösteren Demet Özdemir'in yeni projesi de partneri de belli oldu. Yeni sezonda Evim dizisinde yer alacak olan güzel oyuncuya İbrahim Çelikkol eşlik edecek. Dün de Evim dizisinden ilk görüntüler yayınlandı.Peki Evim hangi kanalda yayınlanacak? Ne zaman başlayacak?

Evim dizisinden ilk görüntü geldi! Evim hangi kanalda yayınlanacak? Ne zaman başlayacak
Yayın Tarihi: 11.10.2019 10:15:00

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Evim dizisi, İstanbullu Gelin'in eser sahibi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun başka bir romanından uyarlanan gerçek bir hayat hikayesini anlatacak Evim dizisinin başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol paylaşacak. Hal böyle olunca Evim hangi kanalda yayınlanacak? Ne zaman başlayacak? çok merak edildi. 

Evim dizisinin senaryosunu Eylem Canpolat kaleme alırken, dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturacak. Tv8 ekranlarında yayınlanması beklenen Evim dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. 




Henüz kadrosundaki diğer isimlerinde yayın tarihi de belli olmayan dizi ancak sezonun ikinci yarısına yetişebilir gibi görünüyor. 

Evim dizisinin konusu ne?

İbrahim Çelikkol’un Mehdi, Demet Özdemir’in ise Zeynep karakterine hayat vereceği dizide, hayatın baştan kötü davrandığı bu iki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak ve zorlu bir aşkın efsanesini yazacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

Evim dizisi yakında Tv8'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR