Evlenenlere müjde! Erdoğan duyurdu! 200 Bin TL geri ödemesiz ödenecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni evlenecek olanlara müjdeyi duyurdu! Geri ödemesiz 200 Bin TL kredi desteği!

Evlenenlere müjde! Erdoğan duyurdu! 200 Bin TL geri ödemesiz ödenecek!
Yayın Tarihi: 4.10.2023 14:42:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son kabine toplantısında yeni evlenecek çiftlere müjdeli haberi vermişti. Konuyla ilgili mutlu bir gelişme yaşandı! Yeni evlenecek çiftlere geri ödemesiz evlilik kredisi çıkıyor!

Yeni evlenen çiftlere müjde geldi. Faizsiz kredi desteği daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulmuştu. Şimdi deteyalarda ortaya çıktı! İşte faizsiz evlilik kredisi için başvuru şartları ve detayları!

Bankaların yüksek kredisi nedeyile ihtiyaç kredisi çekemeyen ve nakit sıkıntısı içinde olan evlenece gençlere evlilik desteği müjdesi geldi. Düğün masrafı, ev dizmde derken günümüzde büyük bir zam ile karşılaşan gençler kara kara hayatlarının en mutlu günü ve gelecekleri için düşünüyordu. Mutlu haber geldi.


Evlenmeyi düşünen çiftler için büyük fırsat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Erdoğan yağtığı kabine toplantısı sonrası basına "Önümüzdeki günlerde Aile ve Gençlik Bankası'na dair kanun teklifini Meclis'imizin takdirine sunacağız." demişti. Detaylar ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim dönemi vaatlerinden biri olan 200 bin TL evlilik kredisinde faizsiz evlilik kredisi desteği! Genç çiftleri heyecanlandıran gelişme! Uzun zamandır bu haberi bekleyen çiftlere müjde duyuruldu. Peki detaylar neler? Yeni evlenecek olan çiftlere faizsiz, 24 ay geri ödemesiz ve 48 ay vadeli 200 bin TL evlilik kredisi verilecek.

DEPREM BÖLGESİNDE ÖNCELİK!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Evlilik kredisi için "Evlenecek gençlerin desteklenmesi projemizle ilgili çalışmayı tamamladık. Önümüzdeki günlerde Aile ve Gençlik Bankası'na dair kanun teklifini Meclis'imizin takdirine sunacağız. Devlet gelirlerinin belli bir kısmını buraya aktaracağız. Gençlere faizsiz kredi imkanı sunacağız. Bu uygulamayı pilot bölge olarak deprem bölgesinde başlatacağız.

Yeni evlilikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi vereceğiz." dedi.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR