Eylül 2020 32 günlük vadeli mevduat faiz tablosu yayımlandı! 10 bin, 20 bin ve 50 bin lira ile en yüksek faiz oranlarını almak için işte tablo

Geçtiğimiz hafta 32 günlük vadeli mevduat hesapları için faiz oranları yenilendi. Bu yenileme sonrasında ise vadeli mevduat hesap sahipleri daha yüksek tutarlardan kazanç elde edebilecek. Genel olarak birçok bankanın sağladığı yüksek faizler arasında ise birinci sırada Burgan Bank yer aldı.

Eylül 2020 32 günlük vadeli mevduat faiz tablosu yayımlandı! 10 bin, 20 bin ve 50 bin lira ile en yüksek faiz oranlarını almak için işte tablo
Yayın Tarihi: 8.09.2020 10:07:00

Geçtiğimiz hafta 32 günlük vadeli mevduat hesapları için faiz oranları yenilendi. Bu yenileme sonrasında ise vadeli mevduat hesap sahipleri daha yüksek tutarlardan kazanç elde edebilecek. Genel olarak birçok bankanın sağladığı yüksek faizler arasında ise birinci sırada Burgan Bank yer aldı. Dönem içerisinde de vadeli mevduat hesabı açan kişiler güncel faiz oranlarından faydalanabiliyor. Faiz ile birlikte de elde edilen kazanç düzenli olarak artıyor.

Merkez Bankası’nın talimatı üzerinde arttırılan 32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranları uygulanan likidite kararı ile birlikte gerçekleşti. Artık vadeli mevduat hesap sahipleri hesaplarındaki paradan daha fazla kazanç elde edebilecek. Birçok bankanın uyguladığı faiz yükseltme ise genel anlamda yüzde 10’un üzerine çıktı. Hafta içerisinde de Burgan Bank en yüksek 32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranıyla zirveye oturdu.

BURGAN BANK 32 GÜNLÜK VADELİ MEVDUAT HESABI FAİZ ORANLARI!

Burgan Bank tarafından 32 günlük vadeli mevduat hesaplarına sahip olan kişiler artık yüzde 12 faiz oranı yerine yüzde 12,50 faiz oranına sahip olacak. Hafta içerisinde gelen bu faiz yenilenmesi sonrasında ise 32 günlük vadeli mevduat hesap sahipleri ciddi bir gelir artışına uğradı. Diğer birçok bankada da yapılan vadeli mevduat hesap faiz oranı güncellemesi ile birlikte korona virüs döneminde de ciddi gelirler elde edilebilir oldu.


HANGİ BANKA NE KADAR FAİZ ORANI VERİYOR?

2020 olarak güncel 32 günlük vadeli mevduat hesaplarından söz edecek olursak öncelikle İNG Bank’ın vadeli mevduat hesaplarına yüzde 12 faiz oranı verdiğini söyleyebiliriz. Aynı şekilde Odeabank da 32 günlük vadeli mevduat hesaplarına artık yüzde 12 faiz oranı verdiğini duyurdu. Daha sonrasında ise Fibabanka da 32 günlük vadeli mevduat hesap sahiplerine yüzde 12 faiz oranı vereceğini belirtti. Devam edilecek olursa listenin ilerleyen satırlarında CEPTETEB ve Alternatif Bank da 32 günlük vadeli mevduat hesaplarına güncel faiz oranı uygulayacağını duyurmuştu. Bu vadeli mevduat hesaplarına ise aynı şekilde yüzde 12 faiz oranı verilecek diyebiliriz. QNB Finansbank da 32 günlük vadeli mevduat hesaplarına diğer bankalardan biraz daha düşük olarak yüzde 11,30 faiz oranı uygulayacağını açıkladı. Onun arkasından ise Vakıf Bank yüzde 11 faiz oranı vermesiyle faiz oranı listesini biraz daha geriletti.

Listeyi biraz daha ilerletecek olursak ICBC Bank’ın 32 günlük vadeli mevduat hesaplarına yüzde 10,70 faiz oranı verdiğini görebiliriz. Şekerbank da 32 günlük vadeli mevduat hesap sahiplerine yüzde 10,50 faiz veriyor. Bir kamu bankası olan Ziraat Bankası ise vadeli mevduat hesaplarına yüzde 10 faiz oranı veriyor. Ziraat Bankası’ndan sonra da diğer bankaların verdiği faiz oranları yüzde 10’un altına düşüyor. Sırasıyla DenizBank ve Halkbank’ın 32 günlük vadeli mevduat hesaplarına verdiği faiz oranlarına bakacak olursak yüzde 9,75 faiz oranını görebiliriz.

10 BİN, 20 BİN VE 50 BİN LİRA 32 GÜNLÜK VADELİ MEVDUAT HESABINDA NE KADAR GELİR SAĞLAR?

Sırası ile değerlendirecek olursak 10 bin lira 32 günlük vadeli mevduat hesabında yüzde 12,50 faiz oranıyla birlikte 92,90 lira artışa geçiyor. 20 bin lira da aynı faiz oranı ve hesap üzerinden değerlendirildiğinde 185,80 lira net faiz sağlıyor. Son olarak da 50 bin liranın net faiz tutarına değinecek olursak aynı faiz oranından ve hesaptan 464,49 lira gelir sağladığı görülebiliyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR