Fahriye Evcen'e tam destek! Çok güzelsin Fahriye

Yaklaşık 4 ay önce anne olan güzel oyuncu Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit ve oğlu Karan'la Bodrum'a kısa bir tatile gitti. Ancak hala emziren güzel oyuncunun eski formuna karışamaması sosyal medyada tepki görmüştü. Fakat bugün dengeler değişti. İşte detaylar...

Fahriye Evcen'e tam destek! Çok güzelsin Fahriye
Yayın Tarihi: 16.08.2019 13:14:00

2017 yılında uzun süredir birlikte olduğu Burak Özçivit ile nikah masasına oturan ve 4 ay önce de minik oğlu Karan'ı kucağına alan Fahriye Evcen aylar sonra ilk kez kameraların karşısına çıktı. 

Eşi ve oğluyla Bodrum'da kısa bir tatil yapan güzel oyuncunun doğum kilolarını hala veremediği bazı insanların tepkisine neden oldu. Güzel oyuncuyu sosyal medyadan adeta linç eden insanlara bugün en güzel cevabı yine Evcen'in hayranları verdi.



Bu sabah, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa programında başlatılan #fahriyeçokgüzelsin kampanyası ile güzel oyuncuya destek olan sunucular artık insanların kötü eleştiriler yapmayı bırakmasını söylediler.

Sosyal medya yıkılıyor!


Kısa sürede #fahriyeçokgüzelsin hastage ile güzel oyuncuya destek yağdı. Twitterda kısa sürede tt olan güzel oyuncu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 2. Sayfa'nın sunucuları Müge ve Gülşen'e teşekkür etti. 

İşte Fahriye Evcen'e gelen destek tivitlerinden bazıları:




Vildan Atasever'den Fahriye Evcen'e destek!

Güzel oyuncu Vildan Atasever de Fahriye Evcen'e destek oldu. Evcen'in fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan güzel oyuncu "Sen her halinle güzelsin. Her şeyden önemlisi Karan bebeğin biricik annesisin..." diyerek Fahriye Evcen'i yalnız bırakmadı.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR