Faizsiz kredi müjdesi sonunda geldi! Kampanya 30 Ekim'de bitecek!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara acil faizsiz kredi desteği haberi geldi. İşte tüm detaylar!

Faizsiz kredi müjdesi sonunda geldi! Kampanya 30 Ekim'de bitecek!
Yayın Tarihi: 7.10.2023 14:30:00

Yapı Kredi, İş Bankası ve DenizBank'tan müşterilerine faizsiz kredi müjdesi haberi geldi. Son dönemde artan nakit ihtiyacı nedeniyle zor durumda kalan vatandaşlar bankaların uyguladıkları yüksek faiz nedeniyle de kredi çekemez olmuştu. Ekim ayı ise ardı ardına kredi müjdesi vermeye devam ediyor. Son olarak bir kredi kampanyası daha duyuruldu.

Acil nakit kredi kapsamında 20.000 TL faizsiz kredi imkanı bu sabah 3 banka tarafından duyuruldu. Ekonomik anlamda biraz olsun müşterilerini rahatlatmak isteyen İş Bankası, Yapı Kredi ve Deniz Bank, Ekim ayına özel yeni kredi kampanyalarını duyurdu. 20.000 TL tutarındaki faizsiz kredi kampanyasında şartlar ve başvuru hem kolay ve hem hızlı adımlarla gerçekleşiyor. Kampanya kapsamında acil nakit ihtiyacı olan müşterilere uygun bir ödeme planı da çıkartılıyor. İşte banka banka acil faizsiz 20 Bin TL kredi kampanyasının detayları!

İş Bankası

İş Bankası'nın acil kredi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar, kendilerine en yakın İş Bankası şubelerine giderek başvuruda bulunabilecekleri gibi online web sitesi ya da mobil bankacılık uygulamasından da başvuruda hızlıca bulunabilirler.


Yapı Kredi

Yapı Kredi 'nin acil nakit kredisinden yararlanmak isteyenler müşteriler anında 20.000 TL'ye sahip olabilirler. Yapı Kredi'nin bu kampanyasına Yapı Kredi'nin internet bankacılığı veya mobil uygulaması üzerinden kolayca başvuruda bulunabilirsiniz. Aynı şekilde şubeye giderek de işlemlerinizi hızlıca gerçekleştirebilirsiniz. Krediye uygun bulunmanız durumunda kredi miktarınız anında hesabınıza yatacaktır.

DenizBank

Denizbank son dönemde verdiği kredi desteği ile en çok dikkat çeken bankalardan biri. Denizbank'ın faizsiz kredi kampanyasına başvurmak çok kolay. En yakın DenizBank şubelerine giderek başvuruda bulunabileceğiniz gibi Denizbank müşteri hizmetleri ya da mobil bankacılık üzerinden de başvuruda bulunabilirsiniz. Denizbank ayrıca müşterilerine özel bir ödeme planı çıkartarak vatandaşı düştüğü ekonomik sıkıntıdan en rahat şekilde çıkartmayı hedefliyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR