Faizsiz nakit kampanyası devam edecek: Nakit isteyenler TC kimlik ile hemen o bankadan alabilecek!

DenizBank'tan Acil Nakit İhtiyacı Olanlara Müjde: Faizsiz Nakit Destek Kampanyası

Faizsiz nakit kampanyası devam edecek: Nakit isteyenler TC kimlik ile hemen o bankadan alabilecek!
Yayın Tarihi: 17.05.2023 21:27:00

Nakit paraya sıkışan ve acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için DenizBank'tan sevindirici bir haber geldi. Banka, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruyla koşulsuz ve şartsız faizsiz 20.000 TL nakit destek ödemesi yapacağını duyurdu. Başvuruların başladığı kampanya kapsamında ödemeler sadece 5 dakika içinde gerçekleştiriliyor. Nakit sıkışıklığı yaşayanlar bu fırsatı kaçırmamalı. 0 faizli kredi kampanyasıyla ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

DenizBank, acil nakit ihtiyacı olanlara yönelik olarak Mayıs ayına özel yeni bir kampanya başlattı. Nakit sıkışıklığı yaşayanlara destek olmak amacıyla faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen DenizBank, başvuruların açıldığını duyurdu. 30 Mayıs 2023 tarihine kadar başvuru yapan her vatandaşa koşulsuz ve şartsız olarak 20.000 TL destek ödemesi yapılacak. DenizBank'ın faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları da kamuoyuna açıklandı. Acil nakit ihtiyacı olan ve paraya sıkışan vatandaşlar bu başvuru şansını kaçırmamalı. Tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Başvuru Şartı: Ay Sonuna Kadar Başvurular Alınıyor

DenizBank, acil nakit ihtiyacı olanlar için faizsiz kredi kampanyası düzenledi. Mobildeniz uygulamasını cep telefonlarına yükleyen ve DenizBank müşterisi olanlara 36 ay vadeyle faizsiz nakit destek ödemesi sağlanacak. Kampanya, ay sonuna kadar geçerli olacak. Yani 30 Mayıs 2023 tarihine kadar başvuru yaparak sadece 5 dakika içinde koşulsuz ve şartsız 0 faizli ihtiyaç kredisi kullanma imkanına sahip olabileceksiniz.

Faizsiz İhtiyaç Kredisi Şartları

DenizBank'tan faizsiz ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için şartlar da belirlendi. Banka, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve 18 yaşından büyük olan müşterilerine faizsiz nakit destek ödemesi sağlamaktadır. Başvuruyu şubelerinden yapmak isteyenlerin herhangi bir gecikmiş borcu bulunmamalı, bankaların kara listesinde yer almamalı ve düzenli bir gelire sahip olmalıdır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR