Faizsiz ve Ertelemeli Kredi Fırsatı! Geri Ödeme Kolaylığı

Son yıllarda yaşanan gelişmeler ekonomiyi çok zorladı. Bu durum çeşitli ihtiyaçları olan ve bunları ertelemeyecek durumdaki insanlar için çok ciddi sorunlara yol açıyor. İşte herkesi rahatlatacak olan müjdeli haber geldi.

Faizsiz ve Ertelemeli Kredi Fırsatı! Geri Ödeme Kolaylığı
Yayın Tarihi: 11.08.2020 15:50:00

Son yıllarda yaşanan gelişmeler ekonomiyi çok zorladı. Bu durum çeşitli ihtiyaçları olan ve bunları ertelemeyecek durumdaki insanlar için çok ciddi sorunlara yol açıyor. İşte herkesi rahatlatacak olan müjdeli haber geldi. Kurban Bayramı ile başlayan kredi müjdesi devam ediyor. Faizsiz ve de üç ay sonra ödenmeye başlayan krediler için bankalar kolları sıvadı. 13 bin liralık krediyi faizsiz ve geç ödemeli almak için şartlar ise aşağıdaki gibi sıralanıyor.

Hangi Bankalar Kredi Veriyor

Faizsiz ve ödemeleri geç başlayan bu kredi için altı banka anlaştı. Aralarında küçük farklılıklar olsa da hemen hemen her bankanın kredi fırsatları ve şartları birbirine benziyor. Kurban bayramı ile başlayan bu kredi Şekerbank, QNB Finansbak, Garanti, Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank sürdürmeye devam ediyor.

QNB Finansbank Kredi Koşulları

QNB Finansbank'tan bayram kredisi almak isterseniz on bin lir için size 60 ay vade sunuluyor. Toplamda geri ödeyeceğiniz miktar ise on üç bin  375 lira. Her ay ödemek zorunda olduğunuz miktar oldukça uygun, sadece 222 lira. Eğer 60 ay gibi uzun vadeli değil de üç yıllık yani 36 aylık bir geri ödeme planı size uyarsa geri ödemek zorunda olduğunuz toplam miktar on bir bin dokuz yetmiş lira. Aylık aidatınız ise 332 lira. Geri ödeme planınızı sadece 12 ayla sınırlandırırsanız toplamda on bin altı yüz lira ödeyerek, aylık 888 lira gibi bir ödeme planı da yapabiliyorsunuz. 

Şekerbank’ın Uygun Ödeme Planı


Benzer bir ödeme planı da Şekerbank'tan geldi. Şekerbank bayramda ihtiyacı olanlara kredi sağlıyor. Aylık faiz oranı ise sadece 0,75. Şekerbank hem düşük faizli hem de geri ödemeye üç ay sonra ödemeye başlayacağınız bir kredi veriyor. Başvuru tarihlerini kaçırmamanız gerekiyor. Çünkü Şekerbank kredi başvurusu süresini 30 Temmuz'a kadar belirlemiş.

Garanti BBVA Kredi Fırsatları

En merak edilen kredi fırsatlarından birisi de Garanti Bankası tarafından sunuluyor. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre pandemiden etkilenen esnaf ve çalışanlara yardımcı olmak için uygun şartlarda bir kredi fırsatı sunulacak. Garanti Bankası da vadeyi altmış aya kadar uzatıyor. Bankanın açıkladığı faiz oranı ise 0,99 civarında. Garanti Bankası'nın verdiği krediyi internetten tek bir tıkla, ya da cebinizdeki mobil uygulamayla başvurmanız çok kolay. Bayram kredisi altında sunulan krediden faydalanmak için hemen Garanti Bankası’na başvurabilirsiniz.

Bayram Kredisi Kampanyaları bitmedi!

Bazı kamu bankaları da bayram kredisi vermeye devam ediyor. Bu kredilerin faiz oranları da birbirine benzer şekilde değişiyor. Mesela bayram kredisi veren Ziraat Bankası'nın kredi faiz oranı 0,98. Kredi veren bir diğer banka ise Vakıfbank ve de faiz oranı 0,86. Son olarak kredi veren kamu bankalarından birisi de Halkbank ve de faiz oranı 0-89. Bayram kredi faiz oranları oldukça düşüktür. Yapmanız gereken tek şey bütün bankaların verdiği oranları gözden geçirmek ve de vade konusunda bir karar vermektir. 

Geri Ödeme Kolaylığı

Bayram kredisinin en güzel yanı ise ödemeye üç ay sonra başlayabilecek olmanız. Bu yüzden oldukça uygun koşullarda geri ödeyebileceğiniz on bin liralık krediler konusunda da bir araştırma yapabilir ve bu bankalardan birisine karar verebilirsiniz. Pandemi ve ekonomik krizin etkisinden kısa sürede kurtulmak için size sunulan bu fırsatı değerlendirip rahatlayabilirsiniz. Başvuru sürelerini kontrol edip geç kalmadan bu beş bankadan birine danışabilirsiniz. Kısa vadede ödeme şansınız varsa oldukça az miktarda bir ödemeyle kredi çekebilirsiniz. Nakit ihtiyacınız ertelenemez hale geldiyse bayram kredilerine başvurabilirsiniz. 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR