Falcao Galatasaray transferi iptal mi oldu? Galatasaray'da Radamel Falcao Bilmecesi

Galatasaray transfer için yoğun uğraş verdiği Radamel Falcao için tüm imkanları zorlasa da transferin zora girdiği ve gerçekleşmesinin zor olduğu iddia ediliyor! Falcao Monaco'da mı kalacak? Çin'e mi gidiyor? Galatasaray'da Falcao bilmecesine dair son dakika bilinmeyenler...

Falcao Galatasaray transferi iptal mi oldu? Galatasaray'da Radamel Falcao Bilmecesi
Yayın Tarihi: 2.08.2019 11:36:00

Galatasaray'ın uzun süredir büyük uğraş verdiği ve Galatasaray taraftarınında heyecanla beklediği Radamel Falcao'dan kötü haber mi geliyor? Günlerdir Falcao'nun yolunu gözleyen Galatasaray taraftarını üzecek haberler gelmeye başladı! Falcao, Monaco'da mı kalıyor? Henüz bir golcüyle anlaşamayan Monaco, forvet transferini gerçekleştiremezse Falcao'yu bırakmayacak. 

33 yaşındaki Kolombiyalı golcü Radamel Falcao için maddi-manevi tüm imkanlarını seferber eden ve sponsorları dahi hazırlayan Galatasaray, Falcao'dan gelen kötü haberle sarsıldı! Kolombiyalı golcüye Monaco'dan vize çıkmadığı iddiaları spor medyasını salladı!

Ahmet Bulut ve Jorge Mendes'in Monaco kulübüyle görüştüğü ve masadan eli boş kalktığı iddia ediliyor. Monaco, golcü oyuncu transfer edemediği gerekçesiyle Kolombiyalı yıldızı bırakmaya yanaşmıyor! 


Falcao Galatasaray Transferi İptal mi Olacak? 

Falcao transferi konusunda Monaco emin konuşmuyor! Forvet transferi yapılırsa, yıllık 9 milyon euro kazanan 33 yaşındaki Falcao'nun takımdan ayrılması isteniyor ancak Monaco şu ana kadar forvet transfer edebilmiş değil. 

Falcao Çin'e Mi Gidecek?

Öte yandan Monaco kulübünün oyuncuyu bırakmak istese de Falcao'nun 5 milyon euroluk maaş teklifini beğenmediği ve Çin'den gelen 9-10 milyon euro yıllık maaş tekliflerinin cazibesine kapıldğı da iddia ediliyor. Buna göre Falcao, bir transfer dönemi bekleyip diğer transfer döneminde Çin kulüpleriyle anlaşma sağlayabilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR