Falcao Galatasaray'a Geliyor! Şafak Çak'tan Falcao Paylaşımı geldi

Radamel Falcao'nun Galatasaray'a transferinde her dakika yeni bir gelişme yaşanıyor! Falcao'nun İstanbul'daki evinin iç mimarisini düzenleyeceği iddia edilen iç mimar Şafak Çak, Monaco'da Falcao ile yemekten fotoğrafını paylaştı! Sosyal medya Falcao geliyor haberleriyle sallandı!

Falcao Galatasaray'a Geliyor! Şafak Çak'tan Falcao Paylaşımı geldi
Yayın Tarihi: 7.08.2019 11:23:00

Galatasaray, uzun süredir transfer etmek için uğraş verdiği Radamel Falcao'ya kavuşuyor mu? Falcao'nun evinin dizaynını yapacağı iddia edilen Türk iç mimar Şafak Çak, Monaco'da, Falcao ile birlikte yer aldığı fotoğrafı paylaştı, sosyal medya sallandı! Şafak Çak'ın Falcao ile birlikte yer aldığı fotoğrafı paylaşmasının ardından "Falcao koptu geliyor!" yorumları yapılmaya başlandı.

Radamel Falcao transferinde Galatasaray tüm engelleri bir bir aşıyor! 33 yaşındaki Kolombiyalı golcü de Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor. Ancak transferdeki tek engel Monaco'nun henüz Falcao'nun yerine bir forvet bulamayışı... Monaco, Falcao'nun yerine kaliteli bir golcü bulduğu takdirde, yıllık 9 milyon euro kazanan süper starını Cimbom'a gönderecek! 

ŞAFAK ÇAK FALCAO İLE FOTOĞRAF PAYLAŞTI SOSYAL MEDYA YIKILDI




Türk iç mimar Şafak Çak'ın Radamel Falcao'lu paylaşımında "yakın zamanda barbeküye beklerim" notu Galatasaraylılar'ı daha da heyecanlandırdı! Galatasaray taraftarları, Falcao transferine artık oldu gözüyle bakıyor! 

Radamel Falcao transferinde, Monaco'nun inadının kırılıp Kolombiyalı golcünün kısa sürede İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Menajer Ahmet Bulut ve Jorge Mendes, Monaco ile görüşmelerini halen daha sürdürüyor ve yakın zamanda Falcao transferinde mutlu sona ulaşılması hedefleniyor. 

ŞAFAK ÇAK'TAN "FALCAO" AÇIKLAMASI






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR